Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Blondínka sa sťažuje: Moje nohy odstrašujú mužov, nechcú mať so mnou kvôli nim sex!

(Zdroj: Instagram/love_lifeanne)

RIO DE JANEIRO - Brazílska kulturistka tvrdí, že jej dokonale vytrénované nohy stoja v ceste jej sexuálnemu životu a odstrašujú mužov. Prezradila, že sa stávajú terčom posmechu aj mimo spálne či telocvične. Napriek tomu tvrdí, že cvičenie je pre ňu aktom sebalásky, ktorá je dôležitejšia ako uznanie od mužov.

Nohy 34-ročnej Anne Limaovej merajú v obvode zhruba 61 centimetrov a sú preto často terčom nemiestnych komentárov a krutých vtipov. "Veľkosť mojich nôh už spôsobila, že niektorým mužom sa nepodarilo dosiahnuť erekciu v spálni. Sú veľmi prekvapení, pretože väčšinou sú moje nohy väčšie ako tie ich. Veľmi to na mňa vplýva, pretože sa muži často dostávajú do rozpakov a myslia si, že vedľa nich vyzerám divne," posťažovala sa s tým, že muži jej nohy dokonca prirovnávajú k nohám futbalovej hviezdy Cristiana Ronalda. 

Limaová na svojom tele pracuje už viac ako trinásť rokov, pričom svoje svalnaté nohy buduje sériou namáhavých silových cvičení. Fitness kráľovná, ktorá zastupuje Rio de Janeiro v tohtoročnej súťaži Miss Bumbum, však povedala, že sa kvôli nim pravidelne stáva predmetom zábavy. Raz ju istý cudzinec na ulici požiadal, či sa môže dotknúť jej nôh. Anne sa takéto poznámky dotýkajú, no zároveň podotýka, že sebaláska pre ňu znamená viac než akékoľvek uznanie od muža. 

Napriek tomu, že jej sexuálny život trpí, je hrdá na svoje silné končatiny a neplánuje zmierniť svoju rutinu v posilňovni. "Moje nohy sú naozaj prirodzené. Nikdy som nepodstúpila žiadnu procedúru," dodala. 

Viac o téme: SvalyKulturistka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu