Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž mal zavraždiť priateľku: Vraj sa udusila jeho penisom

Richard Henry Patterson Zobraziť galériu (2)
Richard Henry Patterson (Zdroj: polícia)

FLORIDA - Richard Henry Patterson (65) je obvinený z uškrtenia Franciscy Marguinezovej v Margate na Floride. Muž na súde prezentoval bizarné tvrdenie, že sa zadusila počas orálneho sexu a svoj "veľký" penis chce teraz porote predložiť ako dôkaz.

FOTO Manželia sexovali za jazdy v aute: Stačil okamih a ich rodina bola navždy zničená

Patterson priznáva, že ženu zabil, ale popiera, že to urobil úmyselne, a teda že by spáchal vraždu druhého stupňa, z ktorej je obvinený. Jeho advokát Ken Padowitz požiadal sudcu, aby povolil ukázať klientov penis porote, pretože je to vraj nevyhnutné, aby pochopila, o čom hovorí. Ak jeho nápad neprejde, zvažuje odliať formu z Pattersonovej mužnosti a tú predložiť porotcom.

Patterson zabil Marguinezovú v októbri 2015, kedy spolu randili asi štyri mesiace. Zatkli ho o mesiac neskôr, keď polícia našla rozkladajúce sa telo ženy po tom, čo muž kontaktoval svojho právnika a povedal mu, aby poslal mužov zákona do Marguinezovej domu.

Francisca Marguinez
Zobraziť galériu (2)
Francisca Marguinez  (Zdroj: polícia)

Polícia podľa televízie Local 10 objavila jej mŕtvolu otočenú tvárou nadol na posteli, obklopenú krvou a bielizňou so stopami spermií. Koroner nebol schopný určiť presnú príčinu smrti, pretože telo už zasiahol hnilobný proces.

Pattersona zatkli po tom, keď svojej dcére napísal a priateľovi povedal, že "urobil niečo zlé" a že je mu to "veľmi ľúto". Teraz však popiera, že by sa im zdôveril s tým, že priateľku zaškrtil.

Viac o téme: VrahPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu