Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dvojica sa milovala, keď sa mladík začal potiť: O pár minút bol mŕtvy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

KEELUNG - Naozaj nezávideniahodný zážitok prežila na vlastnej koži mladá žena. Počas spoločného milovania s jej priateľom prišlo ku tragédii. Mladík zrazu padol na posteľ a už mu nedokázali pomôcť ani tí najlepší. Nad príčinou smrti zatiaľ visia otázniky.

Huang mal iba 22 rokov a skonal pri jednej z najobľúbenejších ľudských činností. Ako jeho partnerka priznala, počas sexu sa zrazu začali komplikácie. "V polovici nášho milovania sa začal potiť a mal problémy s dýchaním," vysvetlila dvadsaťročná Fu a pokračovala: "Stratil vedomie a padol na posteľ." Priznala, že sa ho dotkla a oslovovala ho menom, no reakcia neprišla žiadna. Následne nato privolala sanitku.

Užívajte si milostné radovánky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Mladík bol prevezený do nemocnice, kde mu však ani lekári nedokázali pomôcť a bol vyhlásený za mŕtveho. Podľa informácií netrpel žiadnym ochorením. Mal vraj iba miernu nadváhu, inak išlo o zdravého človeka, ktorý sa práve zotavil z menšieho prechladnutia. Aj napriek tomu zomrel, no oficiálna diagnóza nebola určená. Lekári sa domnievajú, že mohol dostať mŕtvicu alebo infarkt.

Dvojica sa pomilovala na námestí, prišlo kruté prerušenie

Zdravotníci polemizujú aj  nad tým, či nízka teplota a chladné počasie nemohli hrať určitú úlohu v tomto nešťastí. Vedúci pohotovosti nemocnice v meste Keelung Dr. Shih varoval, že by sa ľudia mali vyhnúť intenzívnemu sexu v prípade, že je zima. Podľa jeho slov je treba sa najprv zahriať určitými cvikmi. Prokurátor v tomto prípade požiadal o pitvu, no policajti nemajú ani najmenšie podozrenie, že išlo o úmyselné konanie. 

Viac o téme: SmrťInfarktMŕtvica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu