Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Izraelský minister Ben-Gvir sa zranil pri dopravnej nehode: Údajne prešiel na červenú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

TEL AVIV - Pri dopravnej nehode dvoch vozidiel v piatok večer neďaleko Tel Avivu sa zranili traja ľudia vrátane izraelského ministra národnej bezpečnosti Itamara Ben-Gvira. Jeho služobné auto podľa svedkov prešlo na červenú cez križovatku. Informuje agentúra DPA.

Polícia informovala, že hospitalizovali štyroch účastníkov nehody v meste Ramla. Bol medzi nimi aj minister Ben-Gvir, ktorého do nemocnice previezli s ľahkými zraneniami. Podľa izraelských médií do nemocnice previezli aj ministrovu dcéru, ochrankára a vodiča ďalšieho vozidla. Ben-Gvirova kancelária podľa denníka The Times of Israel uviedla, že minister je v dobrom stave.

archívne video

Autentické video, ako policajti bojovali o život muža a vrátili ho medzi živých (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Izraelské médiá zverejnili záznam z palubnej kamery protiidúceho auta. Je na ňom vidieť, že Ben-Gvirovo vozidlo na červenú takmer úplne zastavilo, do križovatky však vošlo. Prvé auto prichádzajúce sprava stihne zabrzdiť, druhé však narazí do vozidla ministra a prevráti sa. Ben-Gvir sa vracal z miesta útoku nožom v Ramle, pri ktorom utrpelo vážne zranenia 18-ročné dievča. Polícia oznámila, že podozrivého zneškodnila.

Viac o téme: NehodaIzraelMinister
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu