Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tvrdá hádka medzi českými političkami: Nepite toľko a nesprávajte sa ako tupá krava!

Jana Černochová a Kateřina Konečná
Jana Černochová a Kateřina Konečná (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Medzi českou europoslankyňou Kateřinou Konečnou (KSČM) a ministerkou obrany Janou Černochovou (ODS) sa rozpútala prudká hádka. Všetko odštartoval status na sociálnej sieti.

Ako píše extra.cz, ministerka umiestnila na platforme X spoločnú fotografiu s českým premiérom Petrom Fialom. Obaja mali na sebe oblečné zelené mikiny s českým levom a nápisom "Munícia pre Ukrajinu". Ministerka k postu napísala: "Dokázala som vyzliecť zo saka aj pána premiéra, ktorý asi prvýkrát verejne odložil svoj elegantný outfit."

archívne video

Vzťahy medzi Slovenskom a Českom sú pre mňa vzácne a cenné, tvrdí premiér Fico (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Kteřine Konečnej sa však fotka na X evidente nepáčila a tak ju v svojom statuse komentovala slovami: "Ako český lev k dvom ´ocasům´ prišiel." Ministerka sa však nahnevala, nenechala tento post bez povšimnutia a rozpútala sa ostrá hádka.

"Kateřina, nepite toľko, strácate glanc. Ľudsky chápem, že Vám uchádzajú nervíky, pretože sa teraz bijete o ´bojovú dávku potravy´ v podobe ďalších miliónov Vášho platu europoslankyne, ale nesprávajte sa tu, prosím, ako tupá a vulgárna a primitívna krava. Ďakujem Vám,“ napísala na sieti X Černochová. Potom nabrali slovné útoky na sile, píše extra.cz.

"Tie poznámky o pití a primitívnej krave chápem, máte s tým určite bohatú skúsenosť... Inak som úplne pokojná, pretože sa blíži deň, kedy Vám povieme STAČILO," odpísala Konečná a k postu pridala usmievavého smajlíka. "Tak stačí, že povieme Konečná. A fakt stačilo. P.S. Škoda, že nefajčím a nepijem alkohol, takže so mnou bohužiaľ nie je taký ´vodväzˇ, ako pamätajú kolegovia v Snemovni s vami," pripomenula ministerka europoslankyni a nakoniec jej zaželala dobrú noc.

Viac o téme: Jana ČernochováKateřina Konečná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu