Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Češka na Eurovízii predviedla SEXI šou: Všetkých ROZPÁLILA, ale... Postúpili TIETO krajiny!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/Profimedia)

MALMÖ - V utorok vo švédskom Malmö odštartoval prvým semifinále 68. ročník Eurovision Song Contest. Slovensko na ňom svoje zastúpenie nemalo, no náš západný sused áno. Českú republiku v súťaži reprezentovala speváčka Aiko. Predviedla sexi šou, ktorou všetkých rozpálila... Do finále však postúpili tieto krajiny!

Slovensko sa na Eurovision Song Contest zúčastnilo dokopy sedemkrát. Prvýkrát v roku 1994 a naposledy v roku 2012, kedy nás v projekte reprezentoval spevák Miro Šmajda. Pre porovnanie Česká republika vyslala tento rok do súťaže už svojho dvanásteho zástupcu. V utorok sa v semifinále Eurovízie predstavila speváčka Aiko. 

Češka na Eurovízii predviedla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Súťažila s piesňou Pedestal. „Písala som ju po rozchode. Bola som veľmi nešťastná. Boli sme spolu 3,5 roka. Diplomaticky povedané tam bola zlá komunikácia. Hovorila som si, že to nenechám len tak a v priebehu hodiny vznikla pesnička,“ prezradila speváčka. 

Češka na Eurovízii predviedla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Predviedla veľkolepú šou plnú ohňa, ktorou rozpálila všetkých. K tomu odvážne kostýmy pozostávajúce zo zamatových korzetov a čiernej sieťky, či nude podprsenka, ktorá navodzovala dojem nahých pŕs. No a ladné pohyby samotnej speváčky a štyroch tanečníc už len podčiarkli celý sexi dojem z vystúpenia. Ani to však porotu nepresvedčilo. 

Do finále, ktoré sa koná v sobotu, česká zástupkyňa nepostúpila. O víťazstvo zabojujú speváci a kapely zo Srbska, Portugalska, Slovinska, Ukrajiny, Litvy, Fínska, Cypru, Arménska, Írska, Luxemburska, Grécka, Švajčiarska, Rakúska, Chorvátska, Lotyšska, Gruzínska, Estónska, Izraelu, Nórska, Holandska, Francúzska, Španielska, Talianska, Veľkej Británie, Nemecka a Švédska. 

Viac o téme: AikoEurovízia 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu