Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Slávna herečka sa stala štvornásobnou mamou: Fanúšikom ukázala rozkošné fotky svojej malej princeznej!

Hilary Duff
Hilary Duff (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Teší sa z ďalšieho potomka. Známa americká herečka Hilary Duff (36) sa stala po štvrtýkrát mamou. O tejto radostnej novinke informovala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde uviedla meno a aj pohlavie svojej malej ratolesti.

Na konci minulého roka sme vás informovali o tom, že rodina Hilary Duff sa už čoskoro rozrastie o ďalšieho člena. Slávna herečka je matkou troch detí - syna Lucu (11) má so svojím prvým manželom a dcéry Banks Violet (5) a Mae James (2) s tým aktuálnym - spevákom Matthew Komom. 

Počas minulého týždňa sa Duff konečne dočkala a na svete privítala svoje štvrté dieťa. O tejto radostnej novinke informovala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde prezradila meno a aj pohlavie bábätka.

„Townes Meadow Bair, už vieme, prečo si nás nechala čakať tak dlho. Zdokonaľovala si svoje líčka! Mesiace som snívala o tom, že ťa budem držať v náručí a posledných 5 dní, kedy som ťa spoznávala a sledovala, bolo pre mňa magických. Všetci ťa ľúbime tak, akoby si tu bola už dlho," napísala šťastná herečka.

Viac o téme: Hilary Duff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu