Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

MEGA zážitok našej SuperStar: DUET so svetovou hviezdou... Jej hit pozná každý!

(Zdroj: Ján Zemiar)

LOS ANGELES - Koncom minulého roka sa prevalilo, že americká hviezda Laura Pergolizzi (42), známa pod umeleckým menom LP, tvorí pár s českou kráľovnou krásy Ivetou Maurerovou (25). Práve cez ňu sa so zahraničnou hviezdou spoznal aj superstarista Ján Bendig. A strihol si s ňou duet!

Ján Bendig trávil začiatok roka v Los Angeles. Výlet za veľkou mlákou si užíval plnými dúškami - navštívil Hollywood, filmové štúdia, San Francisco, miesta, kde sa natáčala telenovela Esmeralda či Dallas... A keď už bol v USA, ozval sa aj kamarátke z rodného Česka, Miss Českej republiky 2018 Jane Maurerovej. 

Galéria: Jan Bendig

Tá koncom roka odhalila, že tvorí pár s americkou hudobnou hviezdou LP, ktorá sa identifikuje ako rodovo neutrálna osoba. A tak došlo k stretnutiu Bendiga aj so spomínanou speváčkou. Dvojica si zjavne vďaka spoločnej vášni - hudbe - mala čo povedať a okamžite si strihla aj spoločný duet. Zaspievali si hit LP - Lost on You. 

Známy Čech sa výnimočným momentom v týchto dňoch pochválil na sociálnej sieti Instagram. Pozrite, ako to dvojici spolu ladilo.

 

Viac o téme: LPIveta MaurerováJán Bendig
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu