Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bývalku (45) Georgea Clooneyho POTRÁPILI plavky: Takmer jej vyliezli PRSIA... Aj TO dole!

Elisabetta Canalis Zobraziť galériu (3)
Elisabetta Canalis (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Herečka Elisabetta Canalis (45) sa do povedomia verejnosti zapísala predovšetkým vzťahom s hviezdnym Georgeom Clooneym (62). Dvojica tvorila pár len 2 roky a rozišla sa pred dlhými 13 rokmi, no napriek tomu je krásna Talianka naďalej v hľadáčiku paparazzov. Aktuálne ju nafotili na pláži v Miami... Fotografi ju zachytili ako bojuje s nezbednými plavkami!

Taliansku krásku spoznal svet v roku 2009, kedy média obletela správa, že zaujala hviezdneho fešáka Georgea Clooneyho. Dvojica tvorila pár len dva roky - v júni 2011 spoločne vyhlásili, že prešli rozchodom. „Už nie sme viac spolu, je to veľmi zložité a veľmi osobné a obaja veríme, že budete rešpektovať naše súkromie,“ informovali verejnosť. 

Elisabetta mala v tom čase 32 rokov a Georgovi ju závidelo mnoho mužov... Aktuálne má bližšie k 50-ke, no vek jej na kráse vôbec neubral. Práve naopak. Dodnes sa pýši dokonalými krivkami, čo dokazujú aj najnovšie fotky, ktoré sa podarilo nafotiť americkým paparazzom. Krásnu Talianku zachytili na pláži v Miami, ako bojuje s neposlušnými plavkami. Vyliezali jej z nich prsia... Aj to dole!

Bývalku (45) Georgea Clooneyho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Bývalku (45) Georgea Clooneyho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Elisabetta Canalis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu