Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Je to oficiálne! Z Adely a Viktora SÚ RODIČIA: Ich syn sa volá Maxík!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA - Adopčný proces, ktorý absolvovali Adela a Viktor Vinczeovci pri osvojení bábätka, sledovalo od samého začiatku celé Slovensko. Dvojica sa netajila, že túži po dieťati. No ani po tom, ako im bolo pridelené, ešte neboli jeho oficiálnymi rodičmi. Až teraz... Ich syn sa volá Maxík!

Kým celý adopčný proces prebiehal, dvojica o dieťati nemohla prezrádzať žiadne detaily. Na verejnosť sa dostala len informácia, že ide o chlapčeka. Aktuálne však pre tvnoviny.sk prezradili, že sú z nich rodičia už oficiálne. „Právne už nevieme byť viac rodičmi, sme na úrovni tých biologických,“ prezradili s radosťou Adela s Viktorom. 

Galéria: Adela a Viktor Vinczeovci

Súd im pridelil synčeka Maximiliána a dvojica je dokonca zapísaná aj v jeho rodnom liste. K prvému stretnutiu s adoptívnym synom prišlo len pár dní po telefonáte. Najprv vraj videli len fotku, na ktorej videli dvojmesačné dieťa, no žiadne emócie nepociťovali. Báli sa dokonca, či ich vôbec niekedy pocítia... Po stretnutí s chlapčekom sa však všetky ich obavy rozplynuli. 

„On mal taký výraz v očiach a už tak s nami komunikoval a usmieval sa, že tam niečo bolo. Niečo ako šarm, osobnosť toho dieťaťa. Vyzeral ako taký starosta malej obce,“ opísala Adela. Domov si Maxíka zobrali, keď mal 5 mesiacov a láska vraj medzi nimi rástla okamžite. Ako by bol ich biologickým synom. „Ja si neviem predstaviť, že by som ľúbila viac,“ priznala Adela. 

A svojho syna aj opísala: „Zvedavý, živý, zábavný,“ povedala v krátkosti. Vitkor ju však doplnil, že nie je živý, ale intenzívny, veľmi skúmajúci, zábavný a milý. Vraj miluje svoje odrážadloi, hracie karty s blahoželaniami a všetky autá, ktoré vidí na ulici. No v jednom sa manželia zhodli stopercentne: „My by sme už nemenili a nevieme si predstaviť život bez neho.“

Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Zobraziť galériu (2)
Adela Vinczeová a Viktor Vincze  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu