Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Videli ste už Jasmininu mamu? ODHALENIE: Dodnes vlastne neviem, kto je môj zať!

Jasmina Alagič
Jasmina Alagič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Jasmina Alagič je živé striebro. Temperamentná Balkánka prekypuje energiou a neustálou aktivitou, ktorá najmä v jej pubertálnych rokoch dovádzala občas mamu do šialenstva. Mnohé jej vtedajšie tvrdenia sa však splnili.

Galéria: Jasmina Alagič s mamou Líviou

Jasmina Alagič je temperamentná žena, ktorej je všade veľa. Živelná bola už od malička a neraz robila svojej mame vrásky na čele. Lezie jej aj teraz ešte niekedy na nervy? „Už teraz menej, obdobie puberty som zvažovala - buď ja alebo ona - ako toto dáme, ale dali sme to. Jasmina je úžasná v tom, že je taký katalyzátor, vždy vedela rozohnať napätie…“, hovorí o nej jej mama, ktorá zároveň šokovala, koho si v puberte chcela zobrať za muža. „To bolo strašné!“, hovorí mama s tým, že Jasmina na tom trvala s replikou: "Nebudeš mi v tom brániť, ja si ho vezmem". A čo na to Jasmina? Jednou vetou hovorí toto: „No a tu dnes stojíme o 20 rokov neskôr s trošku osmahlejšou verziou a pozrite! Manifestujte, jedného dňa sa to stane“, smeje sa moderátorka.

Mama však neostáva ticho a pokračuje: „Vo sne by mi nenapadalo… ja vlastne dodnes nechápem, kto je môj zať… ale zaplať Pán Boh, je asi normálnejší ako…“ Vo videu sa dozviete, za koho sa v mladosti chcela vydať Jasmina aj to, čo všetko v puberte doma vykrikovala a čo všetko sa z toho splnilo.

Jasmína-puberta a Eminem (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: MamaRytmusJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu