Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zuzana Kanócz o Jurajovi Lojovi: TOTO bolo miestami ŤAŽKÉ, ale... Už sme si tým prešli !

Zuzana Kanócz a Juraj Loj Zobraziť galériu (2)
Zuzana Kanócz a Juraj Loj (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - 9. ročník Let's Dance je už definitívne za nami, no a kráľom tanečného parketu sa stal Jakub Jablonský. Medzi horúcich favoritov na víťazstvo však patril aj Juraj Loj, ktorý napokon získal striebornú priečku. Talentovaného umelca chodila na živé prenosy často podporovať aj jeho životná partnerka Zuzana Kanócz. Ako sa díva na Jurajove pôsobenie v tejto tanečnej šou?

Atraktívnej herečky a zároveň aj trojnásobnej mamičky sme sa v úvode pýtali, ako vníma to, že sa jej Juraj prebojoval až do samotného finále. „Ja som veľmi rada a kdesi som to aj tušila. Keď som videla tie jeho začiatky, že fúha... Čo sa to z neho vykľulo? ...Toto finále je už naozaj také o radosti a poslednom užití si tejtou šou," povedala pre Topky.sk Zuzana, no a z jej slov o tom, čo sa to z Loja vykľulo, bolo zrejmé, že nemala poňatia, aký tanečný talent sa v ňom skrýva. 

Galéria: Veľká galéria z FINÁLE Let's Dance

A veru, tak to aj bolo. „Ja som o tom vôbec nevedela. Ale že vôbec," povedala nám úprimne, keď sme sa pýtali, či ju jej partner pohybmi na parkete prekvapil. Na zábavách si už síce spoločne neraz zatancovali, no toto bolo predsa len niečo iné. „To čo on tancoval - tak normálne, čo ľudia zvyknú - tak áno. Vedel sa hýbať. Ale že by mu takto išli spoločenské tance. To vôbec. Netušila som," prezradila nám s úsmevom Kanócz. 

Zuzana Kanócz na finále Let´s Dance
Zobraziť galériu (2)
Zuzana Kanócz na finále Let´s Dance  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ako sme už spomínali, tento prominentný pár má doma tri spoločné ratolesti. A keďže Jurajovi zaberala účasť na Let's Dance veľké množstvo času, zaujímalo nás, ako to herečka doma prežívala. Ukázalo sa, že to nebola práve prechádzka ružovou záhradou. Viac sa už ale dozviete z nášho rozhovoru! 

Zuzana Kanócz o Jurajovi Lojovi: TOTO bolo miestami ŤAŽKÉ, ale... Už sme si tým prešli ! (Zdroj: Ján Zemiar )

Viac o téme: Let's DanceJuraj LojZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu