Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jakub Jablonský prehovoril o svojich veľkých SNOCH: TOTO by ste si o ňom nepomysleli!

Jakub Jablonský Zobraziť galériu (3)
Jakub Jablonský (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už dnes večer nás čaká finále tanečnej šou Let's Dance, no a najväčším favoritom na víťazstvo je pár v zložení Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Talentovaného herca však ešte predtým vyspovedali v RTVS, keďže bol hosťom šou Záhady tela. A umelec o sebe prezradil mnoho zaujímavých informácií, o ktorých ste nemali ani poňatia!

Hneď na úvod dostal Jakub otázku, čo pre neho znamená tanec. „Ukázalo sa, že všetko. Že mi to hrozne chýbalo tie roky, ktoré som bol od toho odstrihnutý, keď som sa venoval iba herectvu. A teraz si už bez toho neviem predstaviť to pokračovanie. Ja veľmi chcem tancovať ďalej, lebo je to neuveriteľný príval endofrínov a energie," hovorí Jakub, ktorý sa vraj nedokáže rozhodnúť, či má radšej folklórne tance alebo tie spoločenské. „Mňa všeobecne baví ten pohyb, keď sa ho môžem učiť a keď sa môžem naučiť niečo nové a potom tým potešiť ľudí," vysvetlil herec. 

Galéria: Jakub Jablonský

Jakub Jablonský prehovoril o svojich veľkých SNOCH: TOTO by ste si o ňom nepomysleli! (Zdroj: RTVS)

Úplne jasno nemá ani v tom, či ho viac bavia štandardné tance alebo tie latinsko-americké. „Latina je väčšia výzva. Hlavne tým, že sa treba odviazať a zároveň aj veľa rukami robiť, na čo ľudia folklóru nie sme zvyknutí. Ten štandard ide trošku ľahšie, ale zároveň si treba držať pevné postavenie a podobné veci," prezradil Jakub, ktorý dodal, že najviac ho baví to, čomu už rozumie a tým pádom sa vie uvoľniť.

V rozhovore povedal aj to, aký tanec považuje za najťažší, ktoré ho najviac bavili a prekvapil aj tým, čo by sa ešte rád naučil. Viac už sa dozviete v rozhovre vyššie, kde prezradil aj to, aký je jeho veľký herecký sen a... Nečakali by ste, akú knihu si naposledy prečítal! 

Jakub Jablonský prehovoril o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: TanecJakub Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu