Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lýdia Eckhardt dala zákazníčke oblečenie ZADARMO: Čo sa stalo potom, ju ODROVNALO!

Lýdia Eckhardt Zobraziť galériu (2)
Lýdia Eckhardt (Zdroj: FB/Lýdia Eckhardt)

BRATISLAVA - Lýdia Eckhardt opäť prichádza na scénu! Už onedlho ženskú dušu pohladí prehliadka jej modelov na ďalšej módnej šou s názvom Na kus reči. Nebudeme sa ale s otvorenými ústami a nadšením iba pozerať, ale aj počúvať vzácne slová.

Prešlo 33 rokov odvtedy, čo Lýdia Eckhardt založila svoj módny salón. Samozrejme, že každý rok poriada aj prehliadku svojej tvorby na exkluzívnych módnych prehliadkach. Najväčšou inšpiráciou módnej návrhárky sú jej klientky, ktoré veľmi rady nosia všetko, čo Lýdia navrhne. „Najúspešnejší model je ten, o ktorý je reálne najväčší záujem“, tvrdí módna odborníčka. Pre každého je totiž pekné niečo iné. „Keby sme mali robiť kolekciu podľa toho, čo sa páči mne, tak to by bola celá nohavicová kolekcia“, usmieva sa.

Lýdia sa však na ženy pozerá iným okom a občas sa jej podarí jemne ich vkus „posunúť“. Niekedy sú to malé zmeny, ktoré však výrazne zmenia zaužívaný stereotyp v obliekaní. Vtedy ich Lýdia vyzve: „Poďte, ideme skúšať.“ A prinesie aj veci, ktoré by si dotyčná žena zrejme sama od seba neobliekla. Dôležitým momentom, samozrejme je, aby sa žena s modelom stotožnila. A viete, podľa čoho Lýdia vie, či je žena so svojím oblečením spokojná a dobre sa v ňom cíti? Počúvajte, čo povedala... a ešte lepšie bude, keď sa necháte inšpirovať priamo na prehliadke Na kus reči. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk

Lýdia Eckhardt dala zákazníčke oblečenie ZADARMO: Čo sa stalo potom, ju ODROVNALO! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Lýdia EckhardtMódna prehliadkaPrehliadkaMóda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu