Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Stanka z markizáckej Ruže bola na Miss Universe SR: Pred 5 rokmi by ste ju NESPOZNALI!

Stanislava Lučková Zobraziť galériu (9)
Stanislava Lučková (Zdroj: Tv Markíza/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Stanislava Lučková aktuálne bojuje v markizáckej šou Ruža pre nevestu o srdce sympatického podnikateľa Radka Urbanyaka. Vo svete slovenského šoubiznisu však rozhodne nie je žiadnym nováčikom. Pred piatimi rokmi bojovala o titul kráľovnej krásy v súťaži Miss Universe SR. V roku 2019 by ste ju však ani nespoznali!

Galéria: Ruža pre nevestu

Než sa Silvia Lakatošová rozhodla úplne ukončiť vedenie slovenskej Miss Universe, pokúšala sa súťaž krásy uchopiť inak. Posledný ročník preto robila v spolupráci so Zuzanou Plačkovou a ten predtým, ktorý sa konal v roku 2019, zas so susedným Českom. Ročník mal vtedy názov Miss Česko-Slovensko a finále sa konalo v Prahe. 

Jednou z finalistiek bola aj 26-ročná Stanislava Lučková, ktorá aktuálne hviezdi v markizáckej šou Ruža pre nevestu. A zaradila sa medzi najkrajšie ženy ročníka. Veď hoci nezískala korunku kráľovnej krásy, ocenená bola tiež - stala sa Miss Earth a Slovenskú republiku reprezentovala na svetovom finále na Filipínach. Miss Universe SR 2019 sa vtedy stala Laura Longauerová.

Treba však povedať, že Stanku by ste na fotkách spred piatich rokov zrejme ani nespoznali. Je evidentné, že jej tvár prešla vylepšením a minimálne jej úsmev je dnes iný. Kedysi úzke pery sú totiž dnes výrazne plnšie. Veď pozrite sami! 

Stanka z markizáckej Ruže
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Stanka z markizáckej Ruže
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO v GALÉRII»

Viac o téme: Stanislava LučkováRuža pre nevestu Miss Universe SR 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu