Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ťažko chorý Bartoška (77) po správach o zdravotných problémoch: FOTO Prvýkrát na verejnosti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: česká televize)

PRAHA - Od minulého roka Jiří Bartoška (77) bojuje s rakovinou. O to viac minulý týždeň vystrašila verejnosť správa, že obľúbený český herec pre zhoršenie zdravotného stavu ruší natáčanie nového flmu. Podľa vyjadrenia produkčného sa dokonca nachádzal v nemocnici. V utorok sa však po dlhom čase objavil v spoločnosti... Aha, ako aktuálne vyzerá!

Galéria: Jiří Bartoška

Hoci sa mnohí fanúšikovia o zdravie Jiřího Bartošku obávali, podľa slov režiséra filmu Radka Bajgara, išlo o drobné zdravotné komplikácie. No napriek tomu muselo byť natáčanie pokračovania Teorie tygra presunuté - herec sa totiž nachádzal v nemocnici. „Pán Bartoška má akútnu indispozíciu, ale myslím, že by už po nedeli mal byť doma,“ potvrdil Blesku produkčný Petr Erben.

A naozaj tomu tak bolo. V utorok sa konala tlačová konferencia k 58. ročníku filmového festivalu Karlove Vary a Jiří Bartoška ako riaditeľ podujatia sa aj napriek nedávnym zdravotným problém na nej ukázal. V spoločnosti sa objavil po dlhom čase a vážna choroba sa na ňom viditeľne podpísala. Bol pochudnutý, no napriek tomu stále sršal vtipom a dobrou náladou. 

„Som chorý človek, takže sa mi darí v rámci možnosti,“ vyjadril sa Bartoška Blesku. „Ale inak sa mám dobre,“ ubezpečil herec a viac sa k svojmu zdravotnému stavu nevyjadroval. Prajeme hlavne veľa zdravia! 

Ťažko chorý Bartoška (77)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiří Bartoška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu