To najlepšie z Vyšetrenia: Tieto články u vás bodovali najviac!

Ktoré články boli u nás najčítanejšie? Pozrite si prehľad toho najlepšieho 2015.
Zdroj: red
2015-12-30 06:00:00

Blíži sa koniec roka a s ním prichádza aj bilancovanie. Toto a toto sme cez rok dosiahli, toto si dáme ako predsavzatie do toho nadchádzajúceho. A tak ako bilancujete vy, budeme aj my. Pozrite sa na top témy, ktoré vás na Vyšetrení zaujali najviac!

Banánové šialenstvo

Kým naši starí rodičia alebo rodičia spomínajú nato, ako si na banány museli vystáť radu aby sa ich vôbec dočkali, dnes ich úplne bežne dostať v každom obchode s ovocím. Pečieme s nimi, varíme, jeme ich v surovom stave. A náš organizmus majú priam magické účinky.

Yulia Tarbathová sa rozhodla absolvovať detox v podobe 12 dňového pojedania banánov. Výsledkom bola ohromená a vy tiež!

Zázračné schopnosti banánov sa rozhodol preskúmať aj iný odvážlivec, ktorý ich jedol na prázdny žalúdok. Ako to dopadlo?

Pravidelná konzumácia banánového džúsu spolu so zázvorom, srvátkou a inými ingredienciami dopomôže k úbytku tuku okolo bruška. Ak neveríte, skúste to po náročných vianočných sviatkoch vyskúšať.

Samotný banán však nie je to jediné, čo poskytuje nášmu organizmu prospech. Banánové šupky by sme nemali vyhadzovať. Pýtate sa prečo?

Ak na banány zabudnete a oni začnú hnednúť, nič sa nedeje. Pozrite sa, čo sa v banáne deje, keď začne hnednúť a prečo by sme takéto ovocie rozhodne nemali vyhadzovať!

Voda či olej, kokosové produkty bodovali

Kokosový olej zažil tento rok obrovský boom. Ľudia ho začali využívať nie len v kuchyni, obľúbili si ho najmä jeho účinkami na zdravie a pleť. 

Čo všetko kokosový olej dokáže? Napísali sme o tom článok, ktorý sa vám mimoriadne páčil. Načo všetko ho využívate doma vy

Kokosová voda tiež nezaostáva, má na náš organizmus priam zázračné účinky. Čo sa s nami udeje, keď ju budeme piť pravidelne počas 7 dní

O účinkoch kokosového oleja sa toho popísalo veľa, najviac vás ale zaujal článok o žene, ktorá ho svojmu manželovi dávala počas jeho choroby. Či sa vyliečil sa dozviete v tomto článku

Všetko má svoje pre a proti. Viete, čomu sa vyvarovať ak obľubujete kokosový olej? 

Favorizovaný kokosový olej v kuchyni nahradil iný pomocník. Myslíte, že má možnosť ho v účinkoch tromfnúť? 

Triky a tipy ako nato! 

Hovorí sa, že zdravie si nekúpiš. Ani ho nezískaš za pár chvíľ. Niekedy však stačí málo nato, aby sme zlepšili svoj stav a nemusíme čakať mesiace či roky. Overené triky ako na zníženie hladiny cukru či na zbavenie sa črevných potiaží bolo to, čo na našom portáli viedlo v čítanosti niekoľkokrát. 

Čierne bodky boli definitívne najlepšie zdielaným článkom. Trápia nie len mladšie generácie, sťažujú sa na nich aj starší. Ešte stále neviete, ako sa ich zbaviť? Prečítajte si jednoduchý návod u nás! 

Trápi vás vysoký krvný tlak? Kým začnete brať neuveriteľné množstvo piluliek, skúste tento recept. Údajne pomáha. 

Sedíte neustále v práci, hrbíte sa, zdvíhate ťažké predmety a potom sa čudujete, že vás bolia kríže? Ponúkli sme vám návod nato, ako sa bolesti zbaviť do týždňa. Pomohlo?

Ach tie zuby...trápia vždy v najnevhodnejšej chvíli. Na Vyšetrení ste si mali možnosť prečítať príbeh ženy, ktorá ani nevie, kto zubár je. Ako je to možné? 

Príroda nám ponúka toľko možností na "zdravú liečbu", že si to ani nevieme predstaviť. Skúsenosti tejto ženy hovoria za všetko. Vyvarovala sa operácii srdca. Čo k tomu potrebovala? 

Skvelé osvieženie so zdravotnými benefitmi 

Citrónová voda bola cez leto hitom číslo 1. Pili sme ju kvôli osvieženiu, no najmä kvôli účinkom na naše zdravie. Ráno či večer, poskytla nášmu organizmu presne to, čo sme očakávali. 

Keďže účinky citrónovej vody každý pozná, pozrite sa nato, ako spraviť účinnú vodu ešte účinnejšou!

Zmiešať citrónovú vodu s inými zdravými ingrediencami, to sľubuje pravidelnú dávku zdravia vždy inak. S petržlenom či s medom, vždy sa môžete spoľahnúť na správnu dávku zdravia! 

Všetko má svoju odvrátenú stranu, voda s citrónom nie je výnimka. Čo sa môže stať, ak to s ňou budete preháňať?

Táto jediná chyba môže spôsobiť, že sa citrónovej vode budete vyhýbať. Načo si dávať pozor?  

Cesnak a cibuľa - prírodní bojovníci za pevné zdravie! 

Máte ich doma, denne ich využívate pri varení. Svojimi účinkami pomáhajú udržiavať nás v kondícií a siahneme po nich vždy, keď sa začíname cítiť zle. 

Cesnak sa už od pradávna považuje za prírodné antibiotikum. Je pravda, že dopomôže vyliečiť niektoré choroby. Niekedy to netreba preháňať, inak sa o liečivú silu oberáme sami. Kedy sa to môže stať? 

Trúfli by ste si jesť cesnak na prázdny žalúdok? Ak áno, poďte sa pozrieť nato, čo to s vami spraví! 

Priznajte sa, žeby ste si nikdy dobrovoľne nepriložili cibuľu na krk, keby neviete, čo to dokáže spraviť! Ak ste to ešte nevyskúšali, je na čase! 

Naklíčený cesnak ohrozuje naše zdravie. Fakt alebo fikcia?! 

Otrava cesnakom? Botulizmus je pojem možno neznámy, no ak to s cesnakom preženiete, hrozí vám toto! 

Veľká potreba = dôležitá potreba 

Veľká potreba je niečo, o čom ešte neradi hovoríme na verejnosti a análne zdravie je stále tabu. Možno práve preto mali tieto články veľkú čítanosť. 

Najviac vás zaujali: 

Čítajte tiež: Čo sa stane, ak si zuby neumyjeme celý rok? Nechutná pravda o tom, čo sa deje v našich ústach!

Fotogaléria

2015-12-30 06:00:00  |  Text: Katka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia