Studená voda prezradí aj to, čo by ste nechceli: Do 30 sekúnd zistíte, či ste zdraví

Vďaka vode sa dozviete, ako ste na tom so zdravím!
Zdroj: pixabay.com
2017-07-28 14:00:00

Aby sme sa dozvedeli, ako sme na tom po zdravotnej stránke, mal by sme navštíviť svojho lekára. Málokto však rád chodí do ambulancie.. Existuje jednoduchý spôsob , ako zistiť, či ste zdravý bez toho, aby ste opustili teplo svojho domova!

Preventívne prehliadky u mnohých vzbudzujú strach. Preto sa im oblúkom vyhýbajú, aj keď by mali byť povinnosťou. Ide predsa o naše zdravie! Jednou z možností, ako sa dozvedieť niečo o svojom zdravotnom stave je nasledujúci test. Prostredníctvom studenej vody sa dozviete, či ste zdravý!

Čítajte tiež: Muž dva týždne nepoužil mydlo ani sprchový gél: Nastali ohromné zmeny, ktoré nečakal

Ako na to?

Postup je jednoduchý. Nalejte do pohára veľmi studenú vodu. Následne do nej omočte končeky prstov po dobu 30 sekúnd. Prsty vytiahnite a všimnite si ich farbu. Sú biele alebo modré? Máte problémy s cirkuláciou krvi!

Výrazná zmena teploty alebo stres majú za následok zúženie krvných ciev vedúcich k prstom, nosu alebo ušiam. Tieto časti tela majú nedostatok krvi a sú inak sfarbené. Pozor však na zlý prietok krvi, spôsobený krvnými zrazeninami. V tomto prípade už ide o nebezpečný stav. Ak by sa totiž dostali do krvného obehu, môžu zasiahnuť srdce alebo pľúca.

Nezabúdajte však, že tento spôsob nenahrádza osobnú konzultáciu a návštevu lekára. Tento test nemá za cieľ nahradiť diagnostiku skutočným lekárom. Ak máte podozrenie, že niečo s vami nie je v poriadku, choďte radšej za odborníkom. 

2017-07-28 14:00:00  |  Foto: Pixabay.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia