Odpor vode ju dohnal k zúfalému činu: Tridsať rokov bez sprchy!

Donna McMahonová sa dokázala osprchovať až po 30 rokoch!
Zdroj: profimedia.sk
2016-09-25 06:00:00

Znie to neuveriteľne, ale skutočne je to tak. Donna McMahonová trpela fóbiou z vody a neumývala sa celé roky. Až po tridsiatich rokoch sa odhodlala a porazila svoj strach - mala prvú sprchu po tridsiatich rokoch. Prečo odmietala základnú hygienu?

Nemohla na vodu ani len pomyslieť

Sprcha je alfou a omegou v starostlivosti o svoje telo a celkovo patrí medzi najzákladnejšiu hygienu. Ide o nevyhnutnosť, ktorú nemožno podceniť. Tí, ktorí sa neumývajú, sú spoločnosťou považovaný za "veľmi zvláštnych" a mnohí sa im dokonca vyhýbajú.

Sprchovanie odmietala aj 35-ročná Donna McMahonová z Liverpoolu. Tak sa bála vody, že ju nemohla vidieť, ani sa jej dotknúť. Nechcela sa ňou umývať a návšteva pláže či kúpaliska bola pre ňu nemožná.

Za všetko môže nepríjemný incident na dovolenke. Mala síce vtedy len päť rokov, no to čo sa stalo, ju ovplyvnilo na celý život. Na tobogáne ju ďalšie dieťa tlačilo dole a ona spanikárila. Bála sa, že sa utopí a nikto jej nepomôže. Nasledoval obrovský pocit úzkosti. Odvtedy sa u nej vyvinula fóbia z vody. Stačilo, aby na ňu čo i len pomyslela a hneď mala zimomriavky! Nasledovali dlhé roky plné strachu. Jediné, čo dokázala, bolo umývanie hlavy v plytkej vani. Avšak, len po častiach, čo jej trvalo hodinu. Bolo to veľmi vyčerpávajúce.


Keď koža predpovedá zdravie: Tieto zmeny by ste si mali všímať!


Zázrak už po jednej hodine

Po 30 rokoch konečne porazila svoj strach vďaka hypnoterapii, ktorú viedol Robert Hissea. Už po jednej hodine terapie fóbia jednoducho zmizla! V súčasnosti zdieľa svoj príbeh s ostatnými, aby aj iným pomohla prekonať svoj strach.

"Nemôžem tomu uveriť, je to zázrak, že prvýkrát po 30 rokoch si dokážem užiť sprchu, plávanie i pláž s deťmi. Môj život sa zlepšil natoľko za takú krátku dobu, že už teraz často navštevujem miestne kúpalisko, " neskrýva svoje nadšenie Donna.

Čítajte tiež: Tučnieme z ovocia? Pravda, ktorú nechce nikto počuť!

2016-09-25 06:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia