Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drahé krémy odteraz patria do koša: Neuveriteľné, čo pomohlo žene omladnúť!

Žena prišla s neuveriteľným spôsobom ako ostať mladá.
Žena prišla s neuveriteľným spôsobom ako ostať mladá. (Zdroj: thinkstock.com)

Sledujú ju tisíce ľudí na sociálnych sieťach a ona dokáže stále niečím prekvapiť. Blogerka o kráse Tracy Kiss totiž vyskúšala metódu na omladenie svojej pokožky. Keď si prečítate, čo používa, budete buď ohromení, no zároveň šokovaní..

Slobodná mama dvoch detí si totiž na tvár natiera spermie. Áno, spermie svojho kamaráta, ktoré dostáva zadarmo a nezvyčajnou metódou sa prezentuje vo svojich videách.

Okrem toho odporúča ostatným ženám, aby tento trik vyskúšali, pretože ide o veľmi lacnú záležitosť. V jej videách vysvetľuje, ako si spermie naniesť na tvár a aké benefity táto „kúra“ prináša.

„ Myslím, že sa veľa ľudí iba pohráva s myšlienkou, že si dajú na tvár spermie, ale je to veľmi prirodzená vec a najmä veľmi zdravá,“ povedala Tracy o svojej nezvyčajnej omladzovacej technike.

Zaskočí vás argument, preto práve spermie.

„ Zo semena sa tvoria deti, ktoré prichádzajú na svet hebké a majú nádhernú pokožku a to necháva aj moju pokožku peknú a jemnú, takže som veľmi šťastná, že to môžem používať ako krém,“ dodáva Tracy.

Lacno a takmer okamžite 

Tracy opisuje aj ďalšie výhody krému zo spermií. Výťažok je podľa nej omladzujúci, upokojuje jej pokožku, vyzerá ako pleťová maska a pokožku vypína, textúru prirovnáva k druhu oleja alebo vosku.

Na tvár si spermie nanáša krúživými pohybmi a nechá pôsobiť na tvári od 5 do 20 minút. Potom jednoducho masku umyje vodou.

Zdravotné účinky?

Okrem toho, že je jej pokožka hebká ako detská pokožka, Tracy dodáva, že spermie zredukovali jej začervenania na tvári. Rosaceou trpí od narodenia, pálenie a škvrny na tvári spermie zmiernili.

Ako nato? Tracy vám to vysvetlí vo videu

Pozor na alergie!

To, prečo ešte kozmetický priemysel nevyrába krémy so spermiami je jednoduchý. Niektoré ženy sú na spermie alergické. Konkrétna zložka, na ktorú reakciu môžete dostať, je zrejme bielkovina v ejakuláte.

Druhým „mínusom“ je tiež zbytok či už chemikálií alebo antibiotík zo spermií daného muža. Pozor aj na fakt, že ak sa vám spermie dostanú do oka, môžu spôsobiť zápal spojiviek.

Čítajte tiež: Môže sa žalúdok scvrknúť? V skutočnosti sa deje niečo úplne iné!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9