Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po tomto vás prejde chuť na fastfood: Pozrite sa, čo mužovi narástlo z kuracieho mäsa!

Obľúbenú pochúťku si dopriali muži, ktorým nenarástli krídla ale prsia. Zobraziť galériu (2)
Obľúbenú pochúťku si dopriali muži, ktorým nenarástli krídla ale prsia. (Zdroj: Thinkstock.com)

Hoci mnohým mužom padá zrak na istú časť ženskej hrude, nikto z mužského pokolenia by ich mať nechcel! Táto „hororová“ predstava sa vyplnila dvom mužom, ktorí v dôsledku konzumácie svojho obľúbeného fastfoodu prišli k neželanému „obdarovaniu“.

Na bizarné príbehy si už mnohí zvykli. Umývanie vlasov obľúbenými limonádami, zákaz nosenia skinny jeansov kvôli možnému odumretiu nervov, jablčný ocot namiesto odličovacieho prostriedku. Všetky tieto príbehy sa naozaj stali a videli sme aj reálne výsledky. Príbeh týchto dvoch pánov vás však prekvapia viac ako tie, ktoré ste videli doteraz.

Konzumácia rýchleho občerstvenia má dopad na naše zdravie nielen preto, že sa z nej priberá. Má za následok vývoj civilizačných chorôb a tiež to nie je príliš lacná záležitosť.

Za všetkým hľadajte hormóny 

Vplyv estrogénu pocítil na vlastnej koži Číňan Maomao, ktorý vo svojich 17 rokoch musel podstúpiť nepríjemnú operáciu a dokonca liposukciu!

Na začiatku si jeho rodičia mysleli, že má iba poškodený vývin prsných žliaz. Prsia mu totiž začali rásť presne tak, ako sa to deje u adolescentných dievčat. Keď neprestávali rásť, vystrašení rodičia radšej navštívili lekára. Ten skonštatoval, že vplyvom rôznych faktorov životného prostredia a estrogénu, ktorý sa nachádzal v jeho obľúbených hamburgeroch z hovädzieho mäsa či steakeoch, mu jednoducho začali rásť prsia. Operáciu podstúpil v nemocnici v Nanjingu.

Estrogén z kuracieho mäsa

Podobný prípad sa stal aj vyštudovanému mužovi, ktorého zahraničné média nazvali pán Li. Ten k podobnému problému prišiel „vďaka“ hormónom z jeho obľúbeného jedla – vyprážaných kuracích krídelok. Mäso obsahovalo estrogén, ktoré pridávajú chovatelia do potravy pre vtákov, aby rýchlejšie rástli. Po tejto skúsenosti sa pán Li rozhodol, že bude jesť radšej viac ovocia a zeleniny...

Takýto je výsledok konzumácie obľúbeného fastfoodu u pána Li! (Foto: Screenshot The Sun)
Zobraziť galériu (2)
Takýto je výsledok konzumácie obľúbeného fastfoodu u pána Li! (Foto: Screenshot The Sun)  (Zdroj: The Sun)

Čítajte tiež: Čo dokáže s nami spraviť jeden banán pred spaním? Po tomto zistení prehodnotíte svoju stravu!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9