Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pred 49 rokmi vyhrala súťaž krásy: Dnes šokuje svojim vzhľadom!

Apasra Hongsakula z Bankoku bývalá miss universe z roku 1965. Zobraziť galériu (3)
Apasra Hongsakula z Bankoku bývalá miss universe z roku 1965. (Zdroj: Facebook)

Ako je možné, že táto žena nestarne? Apasra Hongsakula z Bankoku sa narodila v roku 1947 a o 18 rokov neskôr získala titul Miss Universe 1965. Odvtedy sa takmer nič na jej vzhľade nezmenilo! Vo svojich šesťdesiatichsiedmich rokoch vyzerá úžasne. Ako je to možné?

Krásna žiarivá pleť bez známok starnutia - tým sa môže pýšiť Apasra Hongsakulová, ktorú si každý mýli s 30-ročnou ženou! Aby toho nebolo málo, má krásnu štíhlu postavu. Že by objavila elixír mladosti? Apasra by totiž aj dnes mohla pokojne ísť na súťaž krásy.

Nepodstúpila žiadne skrášľovacie procedúry

Pri pohľade na jej fotografie si každý pomyslí, že musela absolvovať desiatky skrášľovacích procedúr a plastických operácií. Žena to však razantne odmieta. Údajne nepodstúpila podobné zákroky, len používa kvalitné krémy na pleť, zdravo sa stravuje a nesmie jej chýbať make-up. Na vlasy používa len žehličku.

Úspech spred 49 rokov na Miss Universe by si pokojne mohla zopakovať aj dnes! (Foto: Facebook.com)
Zobraziť galériu (3)
Úspech spred 49 rokov na Miss Universe by si pokojne mohla zopakovať aj dnes! (Foto: Facebook.com)  (Zdroj: Facebook)

Apaspra sa sama tomu čuduje, ako je možné, že vo svojom veku vyzerá tak dobre! Ako spomínala, nič špeciálne pre svoj vzhľad nerobí. Pravdou však je, že vlastní SPA centrum, kde chodia ženy oddchovať, načerpať energiu a skrášliť sa prostredníctvom rôznych skrášlovacích metód. V centre ponúka drahú, no kvalitnú kozmetiku, kúpeľné procedúry a rôzne programy na chudnutie. Dá sa tomu ťažko uveriť, že by nevyskúšala jednu z procedúr vo vlastnom centre...

Tipovali by ste jej 67 rokov? (Foto: Facebook.com)
Zobraziť galériu (3)
Tipovali by ste jej 67 rokov? (Foto: Facebook.com)  (Zdroj: Facebook)

Ázijčanky starnú pomalšie

Ázijčanky sú známe svojou krásnou a mladistvou pleťou. Môže za to ich genetika, hrubšia pokožka a skrášľovacie procedúry, ktoré s obľubou podstupujú. Starnú pomalšie aj vďaka typickým masážam, ktorými si pravidelne prekrvujú telo. Taktiež sa nemusia báť celulitídy.

Radšej koreniny ako soľ

Thajčanky spolu s Indkami uprednostňujú koreniny pred soľou a umelými dochucovadlami. Používajú bylinky, rozmarín, škoricu, karí či zázvor, vďaka čomu ich choroby obchádzajú oblúkom. Vďaka koreninám majú menšiu chuť na presladené dobroty, čím si tak udržujú krásnu štíhlu postavu a celkovo vyzerajú dobre!

Široký výber liekov, výživových doplnkov, množstvo zliav a poradenstvo. To vám ponúka Fitlekáreň, internetový obchod pre vaše zdravie!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9