Neuveriteľný zázrak: Dôkaz, že život po smrti skutočne existuje

Život po smrti zrejme existuje.
Zdroj: profimedia.sk
2014-02-21 11:30:00

Štyridsaťjedenročný Brian Miller zažil niečo, o čom sa môže ostatným len snívať! Je dôkazom toho, že život po smrti existuje. Pamätá si úplne všetko, čo sa s ním dialo, keď jeho srdce prestalo biť!

Kuriér z Ohia Brian Miller utrpel ťažký srdcový infarkt, kvôli ktorému skončil v nemocnici. Jeho srdce však zrazu prestalo biť! Lekári robili všetko, čo bolo v ich silách. Dali mu 4 elektrošoky defibrilátorom, no napriek tomu nezačal dýchať. Mŕtvy bol neuveriteľných 45 minút, počas ktorých jeho mozog nemal žiadny kyslík. Situácia s Brianom vyzerala byť beznádejná a všetko nasvedčovalo tomu, že sa už nepreberie.

Čo zažil, keď mu prestalo biť srdce?

Nakoniec sa stal zázrak a muž začal dýchať! Neskôr, keď sa zotavil, porozprával rodine i zdravotníckemu personálu všetko, čo sa s ním dialo počas smrti. Pamätal si totiž každý detail. Počas toho, ako lekári bojovali o jeho záchranu, sa ocitol v neznámom priestore, kde uvidel biele svetlo. Kráčal pozdĺž cesty pokrytej kvetmi. Zrazu uvidel svoju mŕtvu svokru Kay a jej zosnulého manžela Jacka. Mávali na neho a povedali mu, že ešte neprišiel jeho čas a že sa musí vrátiť do svojho tela.

„Pamätám si, že som videl svetlo a kráčal som oproti nemu. Bola to tá najkrajšia vec, ktorú som videl. Videl som svoju svokru. Bolo to ako prvý deň, keď sme sa stretli. Vyzerala tak šťastne. Chytila ma za rameno a povedala, že ešte nie je môj čas, a že mám ešte nevyriešené veci, ktoré musím dokončiť,“ opísal neuveriteľný zážitok v blízkosti smrti Brian Miller.

Dokázal rozprávať i chodiť

Lekári nemohli uveriť tomu, čo videli. Brianovo srdce začalo biť. Ako povedala sestrička Emily Bishopová, jeho životné funkcie ostali zachované a neutrpel žiadne poškodenie mozgu. Bolo neuveriteľné, že po 45 minútach, čo jeho mozog nemal žiadny kyslík, dokázal muž hovoriť a chodiť!

Nielen pre zdravotnícky personál to bol nezabudnuteľný zážitok, ale hlavne pre Briana, ktorý už verí v život po smrti. Podľa neho sa môžu ľudia tešiť. Smrťou sa totiž nič nekončí...

Ruskému vedcovi prof. Korotkovovi sa podarilo niečo unikátne. Prečítajte si na Vyšetrení, ako sa mu podarilo vyfotografovať ľudskú dušu!

2014-02-21 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia