Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Revolučný vynález: Budete prekvapení, čo dokáže

Existuje sprej, ktorým si dodáte energiu.
Existuje sprej, ktorým si dodáte energiu. (Zdroj: photl.com)

Cítite sa bez energie? Celodenné sedenie v práci či v škole dokáže poriadne vyčerpať a keď sa k tomu ešte priráta zimné obdobie, je jasné, prečo by ste privítali len posteľ. Existuje niekoľko tipov na dobitie energie, jeden z najpopulárnejších je kofeín, vďaka ktorému sa ihneď postavíte na nohy. Zabudnite však na osvedčenú kávu! Americký biochemik Ben Yu prišiel s unikátnym vynálezom. Neuveriteľné, čo tento vedec vymyslel!


Silnejší ako káva

Ste unavení? Postriekajte si ľubovoľné miesto na tele sprejom a okamžite ste dobití energiou! Reč je o špeciálnom spreji, ktorý vymyslel biochemik Ben Yu. Ak si myslíte, že obsahuje nejaké špeciálne látky, ktoré účinkujú proti únave, ste na omyle. V tomto spreji nájdete obyčajný kofeín, zato je ho však veľké množstvo. Po nastriekaní na pokožku sa kofeín ihneď vstrebá až do krvi a pôsobí niekoľko hodín. Je silnejší, než obyčajná šálka kávy.

Akéto má výhody

Výhodou tohto zázraku je fakt, že je bez zápachu a bez vedľajších účinkov. Ani ľudia s citlivou pokožkou sa ho nemusia vzdávať. Je úplne bezpečný, takže ho môžu používať i ľudia s ekzémom. Aby ste si ho zaobstarali, budete potrebovať vyše 10 eur, pričom vám vydrží približne 160 použití. To sa rovná približne 40 šálok kávy. Jednoznačne sa tento sprej finančne oplatí. Ocenia ho hlavne muži a ženy, ktorí sú na cestách a nemajú čas na kávu a potrebujú si rýchlo odbiť energiu.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9