Potrebujete nakopnúť? Svoj deň nemusíte začať iba kávou

Ilustračné foto
2018-05-03 13:00:00

Neviete si predstaviť lepší štart do dňa než začítať sa do čerstvých novín a pochlipkávať pritom svoju obľúbenú kávu? Bez kofeínového životabudiča málokto v dnešnej uponáhľanej dobe funguje na sto percent.

Ráno sme nabudení až-až

Pokiaľ ste doteraz vnímali šálku kávy ako najlepší štart do dňa, zbystrite pozornosť. Piť kávu takmer v posteli sa celkom míňa s jej povzbudivým účinkom. Hladina stresového hormónu kortizolu, zodpovedného za našu čulosť a bdelosť, sa po prebudení zvyšuje o polovicu. Predstaviť si to môžeme ako požitie dvoch šálok za sebou, účinok bude veľmi podobný. Práve takýmto spôsobom si môžeme ľahko vybudovať závislosť na kofeíne. Naše telo bude voči nemu imúnnejšie a na prebratie budeme potrebovať čoraz viac kávy.

Dajte si pauzu

Viacerí kávičkári s obľubou siahajú po ďalšej šálke už o pár hodín neskôr, avšak skôr z praktického než pôžitkárskeho hľadiska. Dobiť sa energiou pri poobedňajšom útlme. Pozor, najlepším prebúdzačom energie je podľa výskumov samotný spánok. Konkrétne v časoch medzi druhou a štvrtou hodinou popoludní, kedy majú aj prímorské krajiny siestu a nepracujú. Údajne skromných dvadsať minút je optimálny čas na zregenerovanie, aby sme to boli opäť my v plnej sile.

Pracovná morálka nepustí

Ak by ste si najradšej dopriali „šlofíka“, ale uviazli ste medzi štyrmi stenami kancelárie, siahnite po niečom účinnejšom, ako po ďalšom kofeíne. Koreň ženšenu sa vďaka energetickému a revitalizujúcemu účinku v čínskej medicíne využíva už celé tisícročia. Pri výbere toho správneho produktu sledujte podiel aktívnej látky. Ženšen Energy+ od NaturaMed Pharmaceuticals obsahuje účinný druh Panax Ginseng C.A. Meyer, čo z neho robí unikátny produkt na slovenskom trhu. Okrem sily a energie si takto posilníte imunitu, podporíte vitalitu a zlepšíte pamäť a pozornosť.

Mesačné balenie ŽenŠen Energy+ teraz môžete vyskúšať zadarmo, len za cenu poštovného a balného. Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na bezplatnej linke 0800 444 204 alebo na webovej stránke www.zensenenergy.sk.  

Fotogaléria


Tagy:
ženšen výživový doplnok Panax Ginseng C.A. Meyer

2018-05-03 13:00:00  |  Foto: PR článok  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia