Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nájdite v sebe energiu so supersilným ženšenom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: zensenenergy.sk)

Máte problém naladiť sa na pracovný režim, zvyknúť si na ranný budík a na stravu bez vianočných dobrôt? Nebojte sa, nie ste sami, kto potrebuje trochu nakopnúť.

Energia aj bez kofeínu

Ak nepatríte medzi lojálnych kávičkárov, uprednostnite dlhodobý účinok koreňa života. Ženšen sa považuje za jeden z najväčších pokladov čínskej medicíny. Pôsobí proti únave a dodáva telu potrebnú energiu. Dokonca je oveľa efektívnejší ako extra silný „turek“, zelený a čierny čaj alebo nie práve najzdravšie energetické nápoje.

Užívanie ženšenu sa preto odporúča študentom počas skúšobného obdobia a ľuďom s fyzicky náročnejším povolaním. Neobsahuje kofeín, takže po ňom môžete siahnuť aj vo večerných hodinách bez toho, aby vás čakala bezsenná noc.

Cesta z východu do Európy

Tvarom sa často prirovnáva k postave človeka, čo napovedá o jeho pozitívnom účinku na naše telo. Ženšen má protistresové účinky a zvyšuje schopnosť organizmu prispôsobiť sa fyzickej alebo psychickej záťaži. Obľúbený je aj v chrípkovom období, pretože podporuje imunitný systém a ľudské telo sa vďaka nemu stáva odolnejšie voči chorobám.

História ženšenu sa datuje už 5000 rokov, kedy bol objavený v čínskych horách a dodnes v týchto lokalitách rastie ten najkvalitnejší. Spočiatku bol len výsadou šľachty, no postupne sa rozšíril aj medzi ľud. Na starom kontinente ho poznáme vďaka moreplavcovi Marcovi Polovi. Dnes sa vďaka veľkej obľúbenosti pestuje až trinásť typov ženšenu.

Nájdite v sebe energiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: zensenenergy.sk)

Pozerajte na zloženie

Práve to môže byť kameňom úrazu pri výbere výživových doplnkov. Obsah ginsenoidov je totiž najdôležitejším faktorom, ktorý rozhoduje o kvalite. Ženšen Energy+ od NaturaMed Pharmaceuticals obsahuje Panax Ginseng C.A. Meyer s vysokou koncentráciou aktívnej látky, čo z neho robí unikátny produkt na slovenskom trhu. Okrem sily a energie si takto posilníte imunitu, podporíte vitalitu a zlepšíte pamäť a pozornosť.

Mesačné balenie ŽenŠen Energy+ teraz môžete vyskúšať zadarmo, len za cenu poštovného a balného. Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na bezplatnej linke 0800 444 204 alebo na webovej stránke www.zensenenergy.sk.  

Nájdite v sebe energiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: zensenenergy.sk)

Viac o téme: ŽenšenVýživový doplnok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9