SÚŤAŽ: Vyhrajte jedinečný protisvrbivý sprej Atoderm SOS od BIODERMY!

Zdroj: bioderma
2018-01-29 17:00:00

Život s atopickou dermatitídou nie je ľahký. Pocity pálenia, nepríjemný pocit svrbenia, ktorý vás budí v noci zo spánku, suchosť kože, drobné ranky... Vyhrajte účinného pomocníka Atoderm SOS sprej, ktorý sa postará o okamžitú úľavu od svrbenia!


Francúzska dermokozmetika Bioderma uvádza na trh jedinečný a súčasne prvý bezkontaktný protisvrbivý produkt s ultraľahkou textútou. Atoderm SOS sprej je výnimočný svojou technológiou Skin Relief a látkou enoxolon, vďaka ktorej kožu upokojí. Obsahuje tiež vitamín PP a skvalén sa postará o jej potrebnú hydratáciu a ochranu. Sprej je výborne tolerovaný u 99,2 % pacientov s atopiou. Dokonca ho na pokožku môžu použiť aj najmenší pacienti.

Ak vás trápi toto kožné ochorenie, môžete mu dať zbohom! Pripravili sme pre vás súťaž o produkt Atoderm SOS Sprej v 50 ml balení. Až desiati z vás môžu vyhrať účinného pomocníka, ktorý bojuje proti podráždenej pokožke.

Súťažná otázka

Do koľkých minút vás zbaví Atoderm SOS svrbenia?

A) Do pol minúty

B) Do minúty

C) Do desiatich minút

Odpoveď nájdete tu: http://www.bioderma-cz.com/sos-sprej

Odpovedzte správne na súťažnú otázku a vyhrajte Atoderm SOS sprej od Biodermy. Svoje odpovede nám posielajte na mail redakcia@vysetrenie.sk do pondelka 12. februára 2018 a do predmetu uveďte "Atoderm". Na desiatich z vás sa usmeje šťastie. Žrebujeme v utorok 13. februára 2018, výhercov budeme ihneď kontaktovať!

Fotogaléria

2018-01-29 17:00:00  |  Foto: Bioderma  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia