Bojíte sa syndrómu karpálneho tunela?

Bravčová masť nie je až taká nezdravá!
Zdroj: PR článok
2017-11-06 10:00:00

Ak čítate tento článok, pravdepodobne vy, alebo niekto z vašich blízkych viete, čo je to trpieť syndrómom karpálneho tunela. Možno ste v štádiu, že vás bolieva ruka a pripisujete to len presileniu alebo práci s počítačom, ale vedzte, že to môže zájsť až tak ďaleko, že časom neudržíte v ruke pohár ani pero.


A ak si myslíte, že je to záležitosť starších ľudí, tak sa mýlite. Vďaka smartfónom a herným konzolám sa syndróm karpálneho tunela týka už aj detí. A čoraz viac a viac.

Vieme, ako sa zbaviť tohto ochorenia v pohodlí domova


Možno ste už vyskúšali všeličo, ba možno ste uvažovali aj nad radikálnym riešením -operáciou. Pod chirurgovým skalpelom končia mnohí s touto diagnózou. Podľa štatistík je to údajne vyše 2 tisíc prípadov ročne. Možno aj vy poznáte mnohých ľudí, ktorí svoj problém vyriešili pomocou magnetoterapie a to priamo u seba doma. Napríklad pani Zite, ktorá používa domáci prístroj Ulticare LT99, problémy zmizli v priebehu troch mesiacov. Používa ho niekoľko mesiacov v rámci relaxu, pri čítaní alebo pozeraní televízie. Jej výpoveď a názory lekárov si môžete pozrieť na videách tu.

Problém s kanálikom, cez ktorý vedie dôležitý nerv, nastáva zväčša pri dlhodobej jednotvárnej záťaži, tlaku a podobne. Typickým príznakom je tŕpnutie prstov, stuhnutosť ruky, opuch dlane. Niektorý z príznakov syndrómu karpálneho tunela pocíti v živote každý piaty človek. Nie každý však musí skončiť na operačnej sále. Mnohí sa možno pridajú k tisíckam spokojných ľudí, ktorí používajú Ulticare LT 99. Nielen na karpálny tunel, ale tak ako napríklad herečka Anka Šišková, na problémy s chrbticou. "Dávam si ho každý deň a je to skutočne zázrak," hovorí o svojich skúsenostiach s prístrojom, ktorý začala používať po operácii. Magnetoterapia dokáže divy a nie je novou metódou. V rôznych obdobách ju ľudia používajú od nepamäti. Dnes sa dá veľmi skladný a praktický prístroj Ulticare LT 99 nielen zaobstarať domov, ale aj dopredu bezplatne vyskúšať.  Potom sa možno aj vy rozhodnete zaradiť do rodiny spokojných zákazníkov, pre ktorých je Ulticare dennodenným pomocníkom.

Vyskúšajte Ulticare LT-99 ZADARMO a bez záväzkov

Fotogaléria

2017-11-06 10:00:00  |  Foto: PR článok  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia