Až 63 % Slovákov hľadá riešenie na tento problém, patríte medzi nich?

Vysoký krvný tlak môže spôsobiť problémy s vaším srdcom.
Zdroj: red
2017-09-04 09:00:00

Väčšinou nebolí a nie je sprevádzaný jednotnými príznakmi. Nazýva sa „tichý zabijak.“ Hovoríme o vysokom krvnom tlaku, ktorý ak sa nelieči, má silu poškodiť cievy v tele.

Prečo je vysoký krvný tlak nebezpečný?

Optimálna hodnota tlaku by mala byť nižšia ako 120/80 mmHg. Ak máte hodnoty tlaku dlhodobo vyššie, značí to problém. Mnoho orgánov je v tele ohrozených. Neliečený vysoký tlak- hypertenzia môže spôsobiť až infartkt či mozgovú príhodu.

Všímajte si svoje telo

To, že máte dlhodobo vysoký krvný tlak často zistíte pri lekárskej prehliadke. Dovtedy si všímajte svoje telo. Napríklad dlhodobú bolesť hlavy, hučanie v ušiach, krvácanie z nosa, nespavosť, opuchy členkov...

Túžite nájsť dlhodobé riešenie na zníženie vysokého krvného tlaku?

Získajte späť svoje stratené zdravie vďaka medicínskemu prístroju Bioquant NS.

Pravidelne ho používa aj pán Miroslav z Tlmačov: „Počas trojmesačnej doby sa mi zlepšil krvný tlak natoľko, že lekár bol spokojný a predpísal mi o jedny tabletky menej, čo ma milo prekvapilo. Znížil sa mi cukor v krvi a už nemávam kŕče v nohách, ktoré ma často trápili.“

Vyskúšajte si medicínsky prístroj ZADARMO.

Pravidelným používaním Bioquantu NS okysličujete krv a zbavujete ju nadybtočného odpadu. Vlastnosti krvi sa zlepšujú. Dochádza k úprave srdcovocievnych problémov. Prístroj si môžete vyskúšať zadarmo, ak vyplníte formulár na úvodnej stránke www.orin.sk alebo zavoláte na 0917 493 800.

Fotogaléria

2017-09-04 09:00:00  |  Foto: red  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia