Nepodceňujte prostatu: Môže ísť aj o život!

Ilustračná fotografia
Zdroj: thinkstock.com
2017-08-14 10:00:00

Najskôr časté močenie, potom zlý sex a potom... Začína to ako malá nepríjemnosť. Časté nutkanie na močenie, kvôli tomu prerušovaný spánok, nepohoda pri cestovaní. Zväčšená prostata, problém zhruba polovice mužov po päťdesiatke, vie poriadne skomplikovať život.

Ale toto všetko je len málo nebezpečný začiatok. Málokto totiž vie, že tlak zväčšenej prostaty môže spôsobovať problémy v sexe! A to už mnoho mužov spozornie. Okrem toho hrozí, že neliečené zväčšenie prostaty prerastie do bolestí, nekontrolovaného úniku moču a dokonca až k rakovine prostaty. Potom už ide doslova o život.

Ako sa zbaviť problému?

Poznáme množstvo príkladov, kedy sa mužom mimoriadne uľavilo po používaní magnetoterapie. Potvrdzujú to aj skúsenosti lekárov.

Magnetoterapia zabrala veľmi účinne najmä u pacientov s chronickou prostatitídou. Výrazné zmeny sme zaznamenali dokonca aj pri problémoch so sexuálnou dysfunkciou a problémoch pri močení", hovorí český urológ MUDr. Navrátil. Magnet pôsobí protizápalovo a odstraňuje nepríjemné prejavy choroby.

Úplne pohodlným riešením je domáci prístroj BioTorus. Na rozdiel od predpisovanej terapie jeden až dvakrát týždenne, sa dá pohodlne používať dennodenne doma.

Vyskúšajte si BioTorus úplne zadarmo tu

Stačí 20 minút pri televízii alebo pri novinách a magnetické pole prístroja vie urobiť doslova zázraky.

"Po troch mesiacoch používania bol aj môj lekár prekvapený výsledkom, ktorý ukázal výrazné zlepšenie," konštatuje Trnavčan Vladimír.

Viac o mužoch, ktorým BioTorus pomohol s prostatou, sa dozviete tu.

Chcete si vyskúšať BioTorus úplne zadarmo?

Nie je nič jednoduchšie. Len Slováci majú totiž možnosť si tento prístroj bezplatne a celkom nezáväzne vyskúšať. Stačí si cez formulár rezervovať termín skúšky a o pár dní je prístroj priamo u vás doma. Už dnes je prístroj BioTorus neoddeliteľnou súčasťou pre zhruba 160 tisíc ľudí.

Fotogaléria

2017-08-14 10:00:00  |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia