Prvá pomoc pre vyťažených Slovákov: V Bratislave umiestnili prvú nabíjačku pre ľudí!

Ako prvý si Change Room vyskúšal známy moderátor Matej Sajfa Cifra.
Zdroj: red
2017-04-29 15:30:00

Unikátny koncept s názvom Charge Room je prvým svojho druhu. Túto jedinečnú novinku dnes predstavili v bratislavskom biznis centre Westend Gate. Takmer tritisíc zamestnancom Charge Room dodá zúfalo chýbajúcu energiu. Ako prví zamestnanci na svete si tak môžu vyskúšať prvú nabíjačku pre ľudí na svete.


Z údajov štatistického úradu Eurostat vyplýva, že bežný slovenský zamestnanec strávi v práci v priemere takmer 42 hodín, čo je v podstate o dve hodiny viac než by mal. Zamestnanci na pozíciách, ktoré si vyžadujú kancelársku prácu sú na tom ešte horšie. Navyše celé hodiny trávia zhrbení za počítačom, čo k ich celkovej fyzickej pohode neprispieva.

Stres sa stupňuje a práce pribúda a Slováci sú čoraz viac zaneprázdnení a vyťažení. Zdravá výživa a pravidelné cvičenie musia často ustúpiť iným, väčšinou hlavne pracovným „prioritám“. Podobne sa však nedá fungovať navždy. Najmä keď niekedy stačí veľmi málo, aby sa zbavili stresu a načerpali novú energiu.


Po sladkej stopke a cvičení neschudnute: Takto sa nevedomky pripravujete o ploché bruško!


Navodí uvoľnenie a relax

Na podobnom princípe funguje aj projekt Charge Room, ktorá je vďaka svojmu vybaveniu prvou nabíjačkou pre ľudí na svete. Interiér, ktorý navrhla známa slovenská psychologička Petra Soláriková je kombináciou jednoduchých, no efektívnych podnetov. Ich spojenie doplnené o nápoj so zvýšenou dávkou proteínov Active Protein, ktorý prináša ľuďom tú dobrú energiu, je jedinečným spôsobom ako vydržať vo vysokom pracovnom nasadení a nezblázniť sa.

„Verím, že aj 10 minút v správnom prostredí ma potenciál navodiť pre človeka v strese uvoľnenie,“ hovorí slovenská psychologička Petra Solárikova.

Špeciálna kapsula v bratislavskom biznis centre zostane ešte týždeň, aby si ju mohlo vyskúšať čo najviac ľudí.

Čítajte tiež: Uvarte si najzdravší čaj: Nezáleží na výbere, dôležitejšie je toto!

Fotogaléria

2017-04-29 15:30:00  |  Foto: red  |  Zdroj: Tlačová správa

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia