Iba dokonale čistá pleť môže byť svieža, krásna a zdravá!

Ako sa o pleť staráme, nám odpovie na prvý pohľad.
Zdroj: bioderma
2016-10-19 14:30:00

Čistota pol života...o pokožke to platí dvojnásobne! Ako sa o ňu staráme nám naša pleť odpovie na prvý pohľad. Čistenie a odličovanie pokožky patrí k prvému základnému kroku starostlivosti o pleť. Preto je veľmi dôležité, aby sme si zvolili správny postup hygieny, vhodné prípravky a tomuto rituálu venovali špeciálnu pozornosť.


Naša pokožka je dennodenne vystavovaná nepriaznivým vplyvom vonkajšieho prostredia ako je slnečné žiarenie, voľné radikály, znečistené prostredie, smog, chlad, vietor....Na celkový vzhľad našej pokožky sa taktiež negatívne podpisuje stres, uponáhľaný životný štýl, hormonálne zmeny, nesprávna životospráva a nedostatočný pitný režim, prípadne kožné ochorenia.

Len malé percento z nás obdarila príroda výbornou „kožnou“ genetikou. Žiaľ, u väčšiny z nás naša pokožka reaguje neprimerane citlivo na tieto podnety. Pleť býva častokrát začervenaná s pocitmi nekomfortu, pnutia, pálenia alebo svrbenia. Dochádza k porušeniu ochrannej kožnej bariéry, čo vedie k strate hydratácie pleti a tiež možnému prieniku dráždivých látok do kože, ktoré spôsobujú zápalovú reakciu.  Keďže prah tolerancie citlivej a intolerantnej pokožky je znížený, je potrebné siahnuť po veľmi jemných, šetrných produktoch bez obsahu mydla, parfumu a parabénov.

Na to, aby naša pokožka bola krásna a zdravá, jej čistenie a odličovanie je prvoradé. Je teda potrebné zbaviť sa nečistôt, nadbytočného kožného mazu, odumretých buniek epidermy, potu a líčidiel. V lekárňach sú v ponuke rôzne formy hygieny (čistiace gély, micelárne vody, vlhčené obrúsky,...). Až následne môžeme na pokožku aplikovať séra a krémy, aby ich účinné látky mohli penetrovať do hlbších vrstiev kože a intenzívnejšie v nej pôsobiť.

Čistenie pleti je alfou a omegou krásnej a zdravej pleti, pričom najdôležitejšia jej pravidelnosť. Začínajte ním každé ráno a zaželajte si pri ňom dobrú noc.

VEČER: Dôslednosť na prvom mieste. Aby sa naša pleť mohla počas noci regenerovať a oddychovať, musíme jej dopraiať dokonalé čistenie a odlíčenie v podobe dvoch krokov. Laboratoire Bioderma vyvinila novinku čistiaci upokojujúci penivý gél Sensibio Gel moussant, ktorý dokonle zbaví pokožku nečistôt, kožného mazu a líčidiel. Zároveň pleť hydratuje, posilní jej kožnú bariéru  a pokožku upokojí. Ideálnym doplnkom dočistenia pokožky je micelárna voda Sensibio H2O, ktorá predstavuje revolúciu v oblasti odličovania. Vďaka originálnemu zloženiu zbaví pleť nečistôt, upokojí a zanechá ju sviežu a dokonale čistú. Nedráždi oči a je vhodná aj na odstránenie vodeodolného make-upu. 

 

 

 

RÁNO: Hoci sa nám zdá, že máme pleť vyčistenú z večera, je to omyl. Naša pleť síce v noci oddychuje, ale ráno je potrebné ju opäť vyčistiť, zbaviť kožného mazu, nadbytočného krému, potu a odumretých buniek. Vhodné je pokožku vyčistiť penivým gélom Sensibio Gel moussant. Jemný upokojujúci penivý čistiaci gél nanesieme na mokrú pokožku a jemnými krúživými pohybmi postupne odstraňujeme nečistoty zhora nadol. Až potom je pleť pripravená absorbovať účinné krémy a séra, ktoré našu pokožku rozžiaria.

 

 

POČAS DŇA: Poznáte to keď sa potrebujete počas dňa rýchlo odlíčiť? Či už máte namierené do fitness centra, alebo na večerné rande, dovolenku alebo cestujete. Prvou pomocou sú Sensibio H2O micelárne obrúsky, ktoré by mali byť „kabelkovým vybavením“ každej ženy. Vlhčené obrúsky napustené micelárnou vodou Sensibio H2O, jemne a dokonale očistia pokožku, zbavia ju nečistôt, upokoja pleť a hydratujú .

 

Všetky produkty radu Sensibio určené pre citlivú pleť vďaka originálnemu patentu zvyšujú prah tolerancie pleti a zároveň sú k pokožke šetrné bez obsahu parfumu, parabénov, mydla a alkoholu.

NOVINKA SENSIBIO S DARČEKOM:

Novinku Sensibio Gel moussant, jemný upokojujúci čistiaci gél pre citlivú pleť, teraz nájdete s darčekom hubkou zadarmo v partnerských lekárňach Bioderma do vypredania zásob.

Fotogaléria

2016-10-19 14:30:00  |  Foto: BIODERMA  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia