Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Chceli by ste vyskúšať život bez vakcín, liekov a chorôb?

Bojuhjte Zobraziť galériu (2)
Bojuhjte (Zdroj: thinkstock.com)

Najnovšie vedecké výskumy radia, ako sa môže človek stať skoro úplne odolným voči chrípkam, angínam a iným infekciám. Kniha popredného odborníka a lekára, ktorý sa špecializuje na prevenciu a liečbu chorôb, ponúka podrobný návod na pevné zdravie.

Prečo niektorí bývajú viacej chorí než iní? Je pravidlom, že keď je náš kolega, či člen rodiny chorý, hneď to musíme chytiť aj my? Je vôbec nejaký trik, ktorý nám zaručí aby sme ostali zdraví?

Kniha vás prevedie zdravou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ipark.sk)
V knihe Superimunita od Joel Fuhrman sa dozviete odpovede. Kniha vás prevedie zdravou výživou, ukáže ako zvýšiť obranyschopnosť tela a možnosť dožiť sa vyššieho veku, zdravšie a bez rôznych chorôb.

Vedeli ste, že môžete chrániť váš organizmus nielen pred bežným prechladnutím, ale aj rakovinou? Je to tak. Keďže nutričná veda urobila v posledných rokoch fenomenálny pokrok, máte vďaka tomu možnosť získať kontrolu nad svojím zdravím ako nikdy predtým. Doktor Fuhrman vysvetľuje túto vedu vo svojej publikácii Superimunita.

"Je vedecky dokázané, že tie správne suroviny a výživové faktory môžu zdvojnásobiť alebo strojnásobiť ochrannú silu imunitného systému. Vďaka tomu je naozaj ťažké ochorieť," hovorí doktor.

V knihe nájdete okrem dlhého zoznamu superpotravín, i dvojtýždňový jedálny lístok na získanie superimunity a viac ako 85 výborných receptov.

Dozviete sa o účinkoch kávy, sóje a tiež to, či je soľ zdravá alebo nie. Dočítate sa o mýtoch o olivovom oleji i zlej reputácii semienok a orieškov. Jedna celá kapitola je venovaná sacharidom, tukom a bielkovinám.

Knihu Superimunita si môžete zakúpiť v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9