Trápi vás prostata? Naordinujte si Floridu!

Prostata môže nepriaznivo ovplyvniť intímny život partnerov.
Zdroj: red
2016-08-25 11:00:00

Časté nutkanie „na malú“, pálenie pri močení či bolesť v podbrušku? Milí páni, ak sme práve opísali vašu každodennú rutinu na toalete, máte problém. Ide totiž o najčastejšie príznaky problémovej prostaty.

Riziko stúpa najmä vekom. Pozor by si na prostatu mali dávať muži po päťdesiatke, no v ohrození sú aj mladšie ročníky, zvlášť ak majú ochorenie v rodine. Neškodné zväčšenie prostaty zbytočne znižuje životný komfort a bráni vám užívať si dni naplno, našťastie, môžete to ľahko zmeniť. Dostupným a pre telo prirodzeným riešením je pomoc z prírody. Naordinujte si Floridu!

Jedným z kľúčov k zdravej prostate je floridská palma Saw Palmetto. Táto trpasličia palma bola dobre známa už pôvodným obyvateľom Ameriky – jej blahodarné účinky si všimli Indiáni, ktorí ju používali ako afrodiziakum a na liečbu problémov prostaty. Pozitívny vplyv na prostatu potvrdzujú aj súčasné lekárske štúdie, ktoré vyzdvihujú najmä obsah mastných kyselín a fytosterolov. Vďaka nim Saw Palmetto priaznivo pôsobí na mužskú potenciu a potláča zápalové reakcie prostaty. Výrobky obsahujúce výťažky tejto vzácnej rastliny sú preto už niekoľko rokov bestsellerom pre mužov po celom svete.

Nemusíte cestovať tisícky kilometrov či sťahovať sa na druhú stranu zemegule, aby ste účinok floridskej palmy Saw Palmetto pocítili na vlastnej koži. Ešte viac z nej vyťažíte v kombinácii so zinkom, selénom a lykopénom, aktívnymi látkami, ktoré možno nájsť pokope v jednom praktickom balení výživového doplnku ProstaXin. Je vyvinutý pre mužov, ktorí pociťujú nepríjemnosti súvisiace s bežným zväčšením prostaty. ProstaXin je prírodný a zároveň bezpečný. Kúpite z pohodlia domova na www.prostaxin.sk.

Fotogaléria

2016-08-25 11:00:00  |  Foto: red  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia