Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bolia vás kĺby a kríže? Máme riešenie!

Nepodceňujte bolesti kĺbov počas športovania! Zobraziť galériu (2)
Nepodceňujte bolesti kĺbov počas športovania! (Zdroj: red)

Ak poznáte, ako veľmi vás v živote môžu obmedziť bolesti kĺbov či chrbta, určite by ste dali čokoľvek za ich rýchle a spoľahlivé odstránenie. Našťastie, takéto riešenie existuje.

Skôr či neskôr sa s tým stretneme všetci. Poranené koleno či bedrový kĺb, zaseknutý chrbát či chronické bolesti chrbtice. Každý jeden pohyb je zrazu problém a aj úplne bežné úkony sú sprevádzané veľkými bolesťami a ťažkosťami.

V takých chvíľach si prajeme len to jediné: nech to rýchlo skončí a môžeme opäť fungovať normálne, bez obmedzení. Možno sa spoliehate na tradičné postupy, no tie môžu trvať pridlho. Čo však robiť, keď vaším jediným prianím je, aby bolesť pominula rýchlo?

V takýchto situáciách pomáhajú špeciálne náplaste Diclobene. Ich účinok je dvojitý: prinesú rýchlu úľavu od bolesti a zároveň pôsobia dlhší čas. Ich účinná látka sa totiž uvoľňuje postupne a vďaka nalepeniu na správne miesto pôsobí presne tam, kde to potrebujete.

Náplaste Diclobene na pokožke držia veľmi dobre a môžete ich použiť na širokú škálu bolestí. Spoľahlivo vám pomôžu pri bolestiach kĺbov a chrbtice, pri bolestiach spôsobených úrazom alebo pri presilení či podvrtnutí. Chcete vedieť viac o tom, ako môžu Diclobene náplaste pomôcť vám?
Všetko nájdete na www.diclobene.sk.

Vyskúšajte ich a sami uvidíte, ako rýchlo dokážete vyhrať nad bolesťou.

--

Liek nie je viazaný na lekársky predpis. Obsahuje účinnú látku diklofenak. Diclobene liečivá náplasť je liek na vonkajšie použitie. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták. O správnom použití lieku a prípadných nežiaducich účinkoch sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Náplaste účinkujú dlhodobo a liek sa z nich uvoľňuje postupne. Sú preto vhodné na liečbu bolestí chrbtice či kĺbov. Pri športových zraneniach pomáhajú urýchliť ich proces liečenia.
Zobraziť galériu (2)
Náplaste účinkujú dlhodobo a liek sa z nich uvoľňuje postupne. Sú preto vhodné na liečbu bolestí chrbtice či kĺbov. Pri športových zraneniach pomáhajú urýchliť ich proces liečenia.  (Zdroj: red)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9