Tajný trik: Vyliečte športové zranenia rýchlejšie!

Dávajte si pozor na športové zranenia v lete!
Zdroj: red
2015-07-10 10:30:00

S blížiacim sa letom začína športovať stále viac ľudí. Túžime byť viac fit, láka nás slnko a teplo a chceme sa dostať do skvelej formy do plaviek. V snahe dosiahnuť výsledky rýchlo však mnohých z nás práve teraz ohrozujú športové zranenia.

Poznáte to sami – keď sa vonku oteplí a zasvieti slnko, začne nás to ťahať von, na vzduch. Vyťahujeme zo skríň kolieskové korčule či tenisky, oprašujeme bicykel alebo iné športové náradie a ideme na to.

Zdá, že aj naši priatelia sú na tom podobne a neprejde deň, aby sme na Facebooku nevideli ich príspevky o tom, čo práve robia. CrossFit, plávanie, turistika, beh – valí sa to na nás zo všetkých strán. Poháňaní túžbou nabrať stratenú kondičku a vyzerať skvele v plavkách sa do športovania často púšťame s veľkou vervou.

Skôr či neskôr sa však pri športe každý nejako zraní. Niekedy stačí málo – zle stúpiť, trochu to prehnať so zaťažením, potknúť sa a spadnúť. V lepšom prípade ste si zadovážili iba poriadnu bolestivú modrinu. V horšom prípade to môže byť podvrtnutie, narazenie alebo pomliaždenie, prípadne zápal šliach, ako napríklad tenisový lakeť. Niekedy sa však ani pri najlepšej snahe nevyhneme ešte vážnejším zraneniam: vykĺbeniu či natrhnutiu alebo úplnému roztrhnutiu šliach či svalov.

Takéto zranenia už nie sú iba otázkou chvíľkového nepohodlia, ale dokážu zásadným spôsobom narušiť vaše plány a spôsobiť vám dlhodobé komplikácie. Nastupuje opuch a bolesť, často sa pridruží aj zápal a liečenie sa predlžuje. Zrazu nemôžete športovať, každodenné fungovanie je prekvapivo obmedzené a bolestivé a vaša vysnená postava je každým dňom ďalej. Zranenia vás navyše môžu pripraviť aj o zážitok z dovolenky či výletu s rodinou alebo priateľmi.

Čo si počať v takejto situácii?

Našťastie, existuje riešenie, ktoré vám pomôže rýchlo vyliečiť športové zranenia. Je to gél Dolobene s unikátnym zložením 3 v 1. Jeho 3 zložky boli nakombinované tak, aby vám umožnili čím skôr sa vrátiť k vášmu obľúbenému športu – bez bolestí a s úsmevom.

Špeciálna kombinácia 3 zložiek sa totiž navzájom posilňuje a dopĺňa. Vďaka ich spoločnému pôsobeniu tak vaše zranenia vyliečite rýchlo a účinne.

Aké sú to zložky?

Heparín zlepšuje krvný prietok v mieste zranenia. Tým pôsobí proti opuchu a zápalu, a rýchlo lieči pomliaždeniny.
Dimetylsulfoxid tíši bolesť a zmierňuje zápal, čím urýchľuje hojenie.
D-pantenol chráni vašu kožu a v prípade hojenia rany podporuje jej regeneráciu.

Dolobene navyše dostanete vo forme ľahko roztierateľného gélu, ktorý môžete aplikovať presne na poranené miesto. Ak chcete vedieť viac o tom, ako môže Dolobene gél pomôcť práve vám, zájdite na www.dolobene.sk.

Prajeme vám množstvo skvelých zážitkov pri športe a ak sa náhodou zraníte, nedajte sa tým zastaviť. Vyskúšajte Dolobene gél.

--

Liek nie je viazaný na lekársky predpis. Gél Dolobene je liek určený na vonkajšie použitie. Obsahuje hepar99n, DMSO a D-pantenol. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták. O správnom použití lieku a prípadných nežiaducich účinkoch sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Fotogaléria

2015-07-10 10:30:00  |  Foto: red  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia