Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kto sa môže tešiť na krásnu pokožku bez ekzému? Toto sú výhercovia EUCERIN AtopiControl!

Krásnu hebkú pokožku bez svrbenia môžete mať vďaka produktom od Eucerinu! Zobraziť galériu (3)
Krásnu hebkú pokožku bez svrbenia môžete mať vďaka produktom od Eucerinu! (Zdroj: Eucerin)

Do 11. februára 2015 ste sa mohli zapojiť do súťaže a vyhrať balíček troch produktov Eucerin AtopiControl. Poznáme troch výhercov, ktorí sa vďaka kozmetickým produktom zbavia suchej, začervenanej a svrbiacej pokožky. Pozrite sa, či medzi nich nepatríte aj vy!

 

Atopická dermatitída (alebo atopický ekzém) je zápalové kožné ochorenie, pri ktorom je pokožka na tvári aj na tele veľmi suchá, citlivá a svrbí. Postihuje všetky vekové skupiny, ale najčastejšie sa vyskytuje u dojčiat a malých detí.

Atopickú dermatitídu nemožno „úplne vyliečiť“, ale jej prejavy sa dajú zvládnuť vďaka dôslednej a pravidelnej starostlivosti. Eucerin vyvinul špeciálny Acute krém AtopiControl s regeneračnými, upokojujúcimi, antibakteriálnymi a chladivými zložkami, ktoré zmierňujú svrbenie. Jeho účinné látky pomáhajú znížiť užívanie hydrokortizónu počas akútnych fáz. Na bežnú každodennú starostlivosť o suchú, začervenanú a svrbiacu pokožku tváre aj tela sa ideálne používa Eucerin krém AtopiControl alebo Eucerin telové mlieko AtopiControl. Majú vysoký obsah omega-6 mastných kyselín, obnovujú kožnú bariéru a chránia pokožku pred nadmerným vysušovaním. Neobsahujú parabény, parfemácie ani farbivá a sú vhodné aj pre deti už od dojčenského veku.

Do 11.2.2015 ste sa mohli zapojiť do súťaže a vyhrať 3x balíček produktov Eucerin AtopiControl, ktorý obsahuje pleťový krém AtopiControl na suchú, začervenanú a svrbiacu pokožku, sprchový olej AtopiControl na suchú, začervenanú a svrbiacu pokožku a Acute krém AtopiControl na suchú, začervenanú a svrbiacu pokožku.

Vyhrajte produkty Eucerin bez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Eucerin)
Kto sa môže tešiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Eucerin)

Otázka znela: Aká zložka, ktorú obsahujú výrobky radu Eucerin AtopiControl, napomáha obnove prirodzenej kožnej bariéry a chráni pokožku pred nadmerným vysušovaním?

Mená výhercov

Vyžrebovali sme troch výhercov, na ktorých čaká balíček produktov Eucerin AtopiControl:

Anna Petrášová z Horného Tisovníka

Miroslava Gajdošová z Prešova

Jozefína Barlogová z Michaloviec

Všetkým srdečne blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9