Výhercovia vianočnej súťaže: Títo ľudia budú mať Vianoce ešte v januári!

Balíček plný kozmetiky každého poteší! (Ilustračná fotografia)
Zdroj: profimedia.sk
2015-01-12 09:30:00

Do 22. decembra 2014 ste mali možnosť zapojiť sa do vianočnej súťaže s magazínom Vysetrenie.sk a vyhrať hodnotné ceny plné zdravia. Výhercovia sú vyžrebovaní, pozrite sa, kto môže oslavovať Vianoce ešte v januári!

Vyžrebovali sme štyroch z vás, ktorí sa zapojili do vianočnej súťaže a poslali nám správnu odpoveď na otázku, ako sa volá účinné analgetikum, ktoré vás zbaví akéhokoľvek strachu pred zákrokom v priebehu niekoľkých minút a za plného vedomia! Odpoveď ste mohli nájsť na webovej stránke Doktormartin.sk. Ktorí z vás sa môžu tešiť na balíček plní zdriavia alebo poukážku na dentálnu hygienu?

Výhercovia

Prvý balíček vyhrala Zuzana Danielová z Hrnčiarovcov nad Parnou. Gratulujeme!

1. balíček obsahuje:

Physiomer - Physiomer® nosový sprej je účinný a veľmi dobre tolerovaný, účinnosť pri alergickej nádche a zápaloch vedľajších nosových dutín je klinicky potvrdená, efektívne dopĺňa liečbu lokálnych liečiv, je možné ho používať v prípade podráždenia nosovej sliznice. 

Physiomer Baby - Jemný sprej s aplikačnou tryskou, ktorej tvar je prispôsobený detskému nosu. Vďaka očisteniu nosových ciest pomáha predchádzať nosovým infekciám a ich šíreniu do uší a celých dýchacích ciest. Určený pre deti od 1 mesiaca veku. Unikátny je v prvom rade svojim zložením - 100% morskou vodou, bohatou na minerálne látky.

Paranit - Problém so všami postretne snáď každé školopovinné dieťa. Udržať si vši od tela vám teraz pomôže PARANIT preventívny sprej proti všiam. Tento prípravok z produktovej rady PARANIT - špecialista proti všiam - obsahuje osvedčenú repelentnú zložku, ktorá poskytuje proti týmto nevítaným parazitom bezpečnú a účinnú ochranu.

MultiImun - Sirup obsahuje nukleotidy, betaglukány, získané z hlivy ustricovej a vitamín C, vhodný na povzbudenie a podporu imunity. Sirup je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy

Z druhého balíčku sa môže tešiť Anna Hrušková z Krupiny. Blahoželáme!

2. balíček obsahuje:

Lactacyd Pharma Senzitívny (150 ml) - S používaním produktov pre intímnu hygienu by sa malo začať už v dobe, kedy sa dostaví prvá menštruácia. Lactacyd Pharma Senzitívny je ideálna voľba pre mladé a dospievajúce dievčatá. Veľmi jemná čistiaca formula obsahuje kyselinu mliečnu s nižším pH 3,5, ktorá napomáha k udržaniu prirodzeného pH. Klinická štúdia produktu navyše preukázala jeho šetrné zloženie, ktoré nepodráždi ani tú najcitlivejšiu pokožku.

Lactacyd Pharma s antibakteriálnou prísadou (150 ml) - Lactacyd Pharma s antibakteriálnou prísadou ochráni pred najrôznejšími baktériami, ktoré sú v tehotenstve veľmi pravdepodobné, a môžu ohroziť i plod. Medzi časté komplikácie patria problémy, ktoré sa môžu prejaviť vo forme plesňových infekcií. LactacydPharma s antibakteriálnou prísadou posilňuje obranné mechanizmy intímnych partií a potláča rast nežiaducich baktérií. Výťažok z tymiánu umocňuje antiseptické a antibakteriálne účinky prípravku.

Lactacyd Pharma Upokojujúci (150 ml) - Vaginálne infekcie patria medzi najčastejšie ťažkosti, s ktorými sa ženy v intímnej oblasti stretávajú. Lactacyd Pharma Upokojujúci preukázateľne potláča štípanie, pálenie a ďalšie nepríjemné problémy sprevádzajúce gynekologické ochorenia. Upokojujúci Lactacyd obsahuje výťažok z modrej sedmokrásky a bisabolol, známe upokojujúce látky. Bolo klinicky preukázané, že prípravok znižuje podráždenie až o 92 %. Aj preto je vhodný tiež ako doplnok pri liečbe vaginálnych infekcií.

Lactacyd Pharma Hydratujúci (150 ml) - V neskoršom veku každej ženy nastane obdobie, kedy sa hladina ženského hormónu estrogénu výrazne zníži. Častým prejavom je vysušená a tenšia pokožka v oblasti intímnych partií. Lactacyd Pharma Hydratujúci obsahuje unikátnu zložku L2G-complexTM, ktorá chráni a zároveň hydratuje, a tým i obnovuje prirodzenú mieru vlhkosti. Klinické štúdie navyše potvrdzujú zvýšenie hydrátacie až o 24 %.

Monike Štefaničkovej z Bratislavy urobí radosť poukážka na dentálnu hygienu! Gratulujeme!

3. balíček obsahuje:

Darčeková poukážka na Prevencia - Komplexná dentálna hygiena. Darujte zdravé zuby od Dr. Martin - Dental Clinic!

Komplexná dentálna hygiena obsahuje:

- Ultrazvukové odstraňovanie kameňa, airflow pieskovanie na povlaky, leštenie, fluorizácia.

- Inštruktáž ako sa o zúbky správne starať.

- Vyšetrenie prístrojom Velscope (screening slizníc atď).

- Vyšetrenie laserom Diagnodent na odhalenie skrytých kazov, ktoré neodhalí ani RTG.

- OPG balíček - panoramatická snímka.

- Preventívna prehliadka.

- Darčekový hygienický balíček.

Štvrtý balíček poputuje do Nitry, konkrétne Romanovi Bédi. Blahoželáme!

4. balíček obsahuje:

Excipial Kids (100 ml) - Excipial Kids lócio poskytuje špeciálnu starostlivosť pre suchú až veľmi suchú a svrbiacu detskú kožu (napr. atopický ekzém).

Excipial Repair (50 ml) - Krém regenerujúci pokožku rúk s glycerínom, púpalovým a jojobovým olejom.

Daylong 30 Kids (50 ml) - Pripravte svoje dieťa na zimnú lyžovačku. Daylong™ kids SPF 30 je lipozomálne lócio (opaľovacie mlieko) určené špeciálne pre deti. Látky ako dexpanthenol a glycerín hydratujú jemnú detskú kožu. Pre nerušený zážitok z plávania je lócio vybavené extrémnou odolnosťou voči sladkej i slanej vode. Vďaka širokospektrálnej UVA a UVB ochrane poskytuje Daylong™ Kids SPF 30 lócio spoľahlivú slnečnú ochranu pre detskú kožu.

Daylong 25 Ultra (50 ml) - Daylong™ ultra SPF 25 je lipozomálne lócio slnečnej ochrany (opaľovacie mlieko) pre fototyp 2 až 6. Daylong™ ultra SPF 25 lócio je extrémne odolné voči vode a spoľahlivo chráni kožu pred slnkom vďaka širokospektrálnej UVA a UVB ochrane.

 

Abc Tea Tree Oil Body Wash je sprchový gél bez parabénov vhodný na podráždenú alebo poškodenú pokožku. Účinne a jemne odstráni nečistoty a pot, nežiaduce baktérie, tlmí zápal a svrbenie bez vysušenia. 

 

Fotogaléria

2015-01-12 09:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia