Súťaž s BIODERMOU: Poznáme troch výhercov kozmetických výrobkov!

Starajte sa o svoju pokožku!
Zdroj: thinkstock.com
2014-10-28 10:00:00

Zapojili ste sa do súťaže o kozmetiku BIODERMA? Pozrite sa, či nepatríte medzi troch šťastných výhercov, ktorí získajú dva výrobky! Výhercom srdečne blahoželáme a posielame im sľúbenú cenu.

Pred týždňom odštartovala súťaž, kde stačilo odpovedať na jednoduchú otázku: V akom termíne začína veľká súťaž o hodnotné ceny ATODERM Napumpuj si svoju výhru? Ak ste nám poslali správnu odpoveď do 27.10.2014, zapojili ste sa do súťaže o kozmetické výrobky Atoderm Intensive 75ml a Atoderm Atoderm PP Gel Moussant 200ml!

Vyžrebovali sme troch šťastných výhercov:

Viktória Karaffová

Melinda Dohoráková

Emanuel Plátek

GRATULUJEME! Posielame vám dva kozmetické výrobky BIODERMA.

O novom výrobku

Pri výskume a vývoji nového produktu na pokožku s atopickou dermatitídou sa Bioderma zamerala na hlavné ciele a zásady liečby atopického ekzému. Atoderm Intensive je upokojujúca, reštrukturalizačná a zvláčňujúca starostlivosť vhodná pre atopické bábätká, deti a dospelých.

Poskytuje dlhodobú úľavu od svrbenia pokožky a znižuje potrebu škriabania sa. Trvale obnovuje kožnú bariéru vďaka exkluzívnemu komplexu Lipigenium®. Patent Skin Barrier Therapy® zamedzuje premnoženiu baktérie Staphylococcus aureus a prenikaniu alergénov, ktoré zhoršujú stav podráždenia pokožky. Krémová textúra sa okamžite vstrebáva a nezanecháva mastný film. Je nekomedogénny, bez parfumácie, parabénov a je hypoalergénny. Pravidelným požívaním zabezpečuje dokonalé zvláčnenie pokožky, prevenciu zápalu, zmierňuje podráždenie a potrebu škriabania sa.

Vaša ATOPIA je aj NAŠA STAROSŤ

Exkluzívne v lekárňach!

www.atoderm.sk

Fotogaléria

2014-10-28 10:00:00  |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: Súťaž Bioderma

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia