Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nosíte zubnú náhradu a necítite sa dobre?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Corega)

Či už ste o svoj chrup prišli z akéhokoľvek dôvodu a nosíte zubnú náhradu, možno vás ešte trápia maličkosti, o ktorých sa ťažko hovorí... Napríklad zvyšky jedla pod zubnou náhradou.

Ak už ste si na zubnú náhradu zvykli, možno vás trápi jedna z častých nepríjemností. Sú ňou zvyšky jedla, ktoré zostávajú pod zubnou náhradou. Existuje však pomoc! Skúste použiť fixačný krém Corega, ktorý slúži na udržanie dobre sediacej náhrady v správnej pozícii. Krém dokáže zabrániť prenikaniu jedla pod náhradu, dodá vám pocit istoty a zlepší celkový pocit pri nosení. Krém nie je vhodný pre náhrady, ktoré dobre v ústach nesedia, v tomto prípade musí pomôcť zubný lekár.

Skúste použiť fixačný krém
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corega)

 

Fixačný krém Corega, orientačná cena 4,45 EUR/40 g,

 

 

Na zubnej náhrade sa môžu usadzovať baktérie rovnako ako na zuboch. Oproti nim je však materiál náhrady mäkší, a preto nie je vhodné používať na čistenie bežnú zubnú pastu. Obsahuje mikroskopické čiastočky, ktoré môžu na zuboch náhrady zanechať malé ryhy, priaznivé miesto pre množenie baktérií. Ideálna je kombinácia čistiacich tabliet a mäkkej kefky. Tablety Corega pomôžu odstrániť škvrny, plak a baktérie spôsobujúce zápach z úst.

Tablety Corega pomôžu odstrániť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corega)

 

 

 

Čistiace tablety Corega, orientačná cena 3,99 EUR/30 tabliet

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9