Mladík jedáva tri roky len kukuričné lupienky: Neskutočné, ako sa to na ňom odrazilo!

Phillip denne zje neuveriteľných 13 tanierov kukuričných lupienkov.
Zdroj: profimedia.sk
2016-02-02 12:00:00

Nevie to zastaviť! Len devätnásťročný Phillip Patrick z Worcesteru má problém, ktorého sa nevie zbaviť. Tri roky sa nevie vzdať určitého jedla, ktoré konzumuje celé dni. Je len otázkou času, kedy uňho prepuknú vážnejšie zdravotné problémy!

Mnohí ich konzumujú na raňajky. Aj keď nie sú práve najzdravšie, dokážu ihneď zasýtiť a doplniť energiu hneď zrána. Vie o tom aj Phillip, ktorý však natoľko prepadol ich chuti, že si ich dopraje nielen ráno, ale počas celého dňa. Denne zje neuveriteľných 13 tanierov kukuričných lupienkov! Tieto cereálie posypané cukrom máva na tanieri už tri celé roky. Toľko trvá jeho závislosť, ktorej sa nevie zbaviť.

V ohrození života kvôli cereáliam

Mladík dostane do tela každý deň neskutočných 138 lyžičiek cukru, čím vážne ohrozuje svoje zdravie. Vo veľkom tento biely jed zabíja - pomaly, ale isto. Ak človek skonzumuje veľké množstvo cukru, hrozí mu zvýšená hladina cukru v krvi, riziko cukrovky, poruchy metabolizmu tukov, kvasinky a jeho pečeň sa zaťažuje. Taktiež zvyšuje krvný tlak, riziko infarktu a iných srdcovo-cievnych chorôb. No pôsobí aj na nervový systém a mozog. A to už ani nie je reč o veľkom množstve sacharidov, ktoré obsahuje každá porcia. Za týždeň spotrebuje až 6 krabíc kukuričných lupienkov so 7 litrami mlieka. Za tri roky zjedol mladík 14 235 misiek s touto kalorickou bombou. To však nie je všetko. Chrumkavú pochúťku chlapec zapíja čajom, čo by nebolo nič nezvyčajné. Ale so 6 lyžičkami cukru!


Cesnak priložte na pokožku a čakajte: Babský recept na kožné výrastky ukazuje svoju silu!


Výsledkom je prudký nárast jeho telesnej hmotnosti. V priebehu 3 rokov pribral o 25 kíl viac, dnes váži 95 kíl. Jeho bizarné stravovanie spôsobilo, že nemá dostatok energie. Jeho telo nie je zásobené výživnými látkami, vitamínmi a minerálmi. Dokonca nevládze chodiť po schodoch. Lekári ho teraz upozorňujú na vznik rakoviny!

Kedy sa odštartovala jeho závislosť?

Boj so závislosťou sa začal približne pred troma rokmi, keď sa Phillip spolu so svojou partnerkou Sophie a ich synom odsťahoval od rodičov do vlastného domu. Dovtedy sa stravoval celkom zdravo a často sa hýbal: hrával futbal, jazdil na bicykli a behával. V novom dome a prostredí však upustil od zdravých stravovacích návykov a začal jedávať menej výživné jedlá. Zašlo to až tak ďaleko, že v súčasnosti konzumuje celé dni len cereálie určitých značiek. Najradšej si ich mladý otecko dopraje pri sledovaní televízie, keď dávajú jeho obľúbený program alebo seriál.

Takto vyzeral Phillipe v období ešte pred závislosťou s úsmevom na tvári a ľahší o niekoľko kíl (viď foto vľavo).


Chce naspäť staré časy

"Ovplyvnilo to celý môj život, vrátane sexuálneho. Kedysi sme mali s partnerkou pravidelne intímny život, ale teraz už veľmi málokedy. Sophie je na mňa naštvaná, pretože keď ideme na večeru, dám si tortu a do troch minút mám po jedle. Pred pár mesiacmi som skoncoval s cukrom, no trvalo to len dva dni. Viac som nevydržal. Keď nemám misky s cereáliami, som veľmi nervózny a náladový," priznal sa zúfalý Phillip.

Phillip si uvedomuje, že má vážny problém. Skoncovať so sladkou závislosťou je však nad jeho sily. Je to jednoducho silnejšie ako on sám, preto prosí o pomoc! Prepadlo ho zúfalstvo a beznádej. Svoj starý život chce získať naspäť..

Čítajte tiež: Koniec migrény v rekordne krátkom čase? Tento nápoj to dokáže!

Fotogaléria

2016-02-02 12:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia