Tento zázračný liek musíte mať: Recept na cesnakovú vodku

Vypite dvakrát denne vodu s kvapkami cesnakovej vodky a môžete sa tešiť pevnému zdraviu.
Zdroj: sxc.hu
2013-09-10 15:00:00

Rusko je známe tým, že nepohrdne alkoholom. Hlavne vodka je u nich veľmi obľúbená a ľudia si ju niekedy doprajú viac, než je zdravé. V starom Rusku sa dokonca bežne pila vodka s cesnakom a paprikou, niekedy ochutená niekoľkými plátkami cibule. Bol to výborný liek pre ľudí, ktorých trápila chrípka alebo angína, ale aj prostata, vysoký krvný tlak či rakovina. Je načase tento liek „oprášiť“ a zaradiť ho do domácej medicíny.

Je dokázané, že ľudské telo nevie prijať všetkých 400 látok z cesnaku, absorbuje ich len okolo 25-30 %. Ak je však cesnak vylúhovaný v 40 % vodke, je ich tento extrakt schopný telu dodať až 65 %. Cesnaková vodka je výborným liekom, ktorý by mal byť súčasťou každej domácej lekárničky.

Recept na cesnakovú vodku

V prvom rade je najdôležitejšia voľba vhodnej vodky pre výrobu efektívneho výluhu. Najlepšia je vodka, ktorá bola najmenej trikrát destilovaná. Dajte si záležať na kvalitnom alkohole!

Čo budete potrebovať?

  • 1 stredne veľkú hlávku cesnaku.
  • 1 malú (2-3 cm) čili papričku (habenero).
  • 1 750 ml vodku.
  • 1 litrovú zaváraciu fľašku s dobre tesniacim viečkom.
  • 1 polievkovú lyžicu kryštálového cukru (10 g).
  • Hodinky alebo stopky.

Príprava

Pripravte si strúčiky cesnaku, ktoré nelúpte. Začnite ich krájať, pričom merajte čas. Nakrájané strúčiky musia zostať len 14 minút na vzduchu, ani o minútu dlhšie!

Asi 30 sekúnd po krájaní totiž dôjde k rapídnej tvorbe liečivého alicínu, potom ustane a zopakuje sa v 30-sekundových cykloch. Behom 14 minút sa zo strúčikov uvoľní nielen veľké množstvo alicínu, ale vo vzduchu sa mení na nové, veľmi dôležité zložky. Jedna z nich je rozpustná v tukoch, pôsobí prostredníctvom lymfatického systému. Ďalšia je rozpustná vo vode a pôsobí prostredníctvom krvi. Keďže niektoré rakovinové bunky putujú vodou (krvou) a iné v tukoch (lymfou), chránia vás tieto zložky doslova od hlavy k päte. Tým, že počkáte spomínaných 14 minút, získate silný efekt, schopný zahubiť všetky formy patogénov.

Počas štrnástej minúty zhrňte nakrájané kúsky cesnaku vrátane šupky do fľaše, v ktorej už máte naliate 750 ml vodky. Umyte čili papričku, aby ste ju zbavili chemických postrekov a odstráňte všetky semienka. Buď ju použite celú, alebo rozkrojenú na dva, tri kusy. Pridajte papričku a polievkovú lyžicu kryštálového cukru do fľaše k cesnaku a vodke. Uzavrite viečko a fľašu dobre pretrepte. Fľašu uložte na 4 dni na tmavé miesto pri izbovej teplote 18-20 °C. Nezabudnite ju denne vždy dvakrát pretrepať. Po 4 dňoch preceďte výluh kávovým filtrom do normálnej fľaše a skladujte ako akúkoľvek inú vodku.

Ako ju užívať?

Cesnak je veľmi účinným liekom, ale i výbornou prevenciou. Hravo si poradí s baktériami, vírusmi i plesňami. Už pred tisícmi rokmi ľudia vedeli, že je cesnak účinným anti-karcinogénom.

Na žalúdok

Začnite pomaly. Užívajte kvapky na prázdny žalúdok dvakrát denne, ráno a večer. Najprv si dajte 2 kvapky cesnakovej vodky do malého pohára s vodou a vypite. Pokračujte v tom 3-5 dní a potom zvyšujte po 2 kvapkách až do 16-20 kvapiek. Ak máte negatívne reakcie, znížte počet kvapiek a pokračujte tak dlho, ako chcete.

Chronické ochorenia a rakovina

Ak chcete cesnakovú vodku použiť pri chronickom ochorení alebo rakovine, pripravte si ju rovnakým spôsobom s tým rozdielom, že ju nenechajte vylúhovať menej, ale ani viac ako 21 dní. Tento koncentrovaný extrakt zastaví a rozpustí všetky formy rakovinových nádorov. Predpokladá sa, že už po 4 mesiacoch by nemal byť vo vašom tele žiadny tumor ani rakovina. Samozrejme, len v tom prípade, ak každý deň užívate cesnakovú vodku.

Pravdou však je, že rakovina má silnú tendenciu sa kedykoľvek vrátiť. Aby sa to nestalo, po treťom mesiaci užívania kvapiek berte sedem dní na prázdny žalúdok pohár vody s 10-15 kvapkami, dva dni vynechajte, pokračujte ďalších sedem dní s predchádzajúcou dávkou atď. Opakujte tento proces po 34 kalendárnych dní štyrikrát do roka, prinajmenšom dva roky po prvotnom vyliečení.

Neberte lieky

Vykašlite sa na ostatné lieky, ak beriete kvapky. Cesnak zvyšuje riziko krvácania, ak beriete antikoagulanty, ako je napríklad warfarin (Coumadin), alebo antiplateletné lieky, ako clopidogrel (Plavix).

Keď ju budete piť denne, nikdy nebudete chorí! To sa hovorievalo o cesnakovej vodke, ktorá si dokáže poradiť s mnohými ochoreniami, vrátane zákernej rakoviny. No niečo na tom skutočne je... Vyskúšajte ju!

2013-09-10 15:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Sxc.hu  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia