Banány na prázdny žalúdok? Muž sa nestačil diviť, čo to s ním spravilo!

Banány sú veľmi zdravé, obsahujú množstvo vitamínov a minerálov.
Zdroj: Thinkcstock.cz
2017-03-23 21:00:00

Nemusíte vynaložiť žiadne veľké úsilie, ani zvláštne zmeny v stravovaní. Jediné, čo potrebujete, sú banány a voda! Aj preto sa stala tzv. "ranná banánová diéta" od Hitoshi Watanabe tak populárnou. Jej účinky sú pritom úžasné, čo dokazuje mladý muž, ktorý ju vyskúšal na vlastnej koži.


Stačí málo

Žiadne hodiny driny v posilňovni a dni len na zelenine! Počas dňa môžete jesť čokoľvek, len si v dopoludňajších hodinách pochutnáte na banánoch a vypijete dostatok vody. Je to také jednoduché, až ťažko tomu uveriť! Sľubuje nielen stratu niekoľkých kilogramov za týždeň, ale i množstvo iných blahodarných účinkov na organizmus.

Watanabe kedysi patril medzi ľudí, ktorí vyskúšali množstvo diét, no zakaždým to skončilo neúspešne. Kilá sa ho držali ako kliešť a keď sa mu podarilo nejaké zhodiť, rýchlo ich nabral naspäť. Ako potvrdil, chýbala diéta, ktorá by skutočne zaručila úbytok hmotnosti bez jojo efektu. Spolu so svojou manželkou vytvoril metódu rannej banánovej diéty. Rýchlo sa stala medzi ľuďmi obľúbeným spôsobom, ako sa dopracovať k štíhlej postave! Watanabe pracoval ako lekárnik a získal niekoľko veľkých ocenení pri výskume v oblasti preventívnej medicíny.

Čo treba pre to urobiť?

Princípom diéty je vypiť pohár vody a zjesť čerstvý banán v dopoludňajších hodinách. Pokojne si môžete dať aj viac banánov, dôležité je, aby ste veľmi nepreťažili svoj žalúdok. Banány obsahujú rezistentný škrob, ktorý aktívne stimuluje proces chudnutia. Pohár teplej vody v dopoludňajších hodinách zase zvýši váš metabolizmus. Vypite najprv vodu a po hodine si pochutnajte na banáne. Ak budete neskôr hladní, dajte si ďalší banán. Do obeda by ste však nemali nič jesť!

Rannú banánovú diétu opísal Watanabe vo svojej knihe, kde taktiež upozorňuje na konzumáciu alkoholu a mlieka, ktorej by ste sa mali vyhnúť. Taktiež je dôležité dať si pozor na to, aby posledné skonzumované jedlo bolo pred ôsmou hodinou večer. Poobede sa stravujte tak, ako ste boli doteraz zvyknutí, a ak dostanete na niečo chuť medzi jedlami, dajte si ovocie.


Ďalšie zaujímavé tipy a triky ako schudnúť čítajte na portáli Feminity.sk 


Aké zmeny na sebe pocítil?

Watanabe vyskúšal túto diétu na vlastnej koži a potvrdzuje jej úžasné účinky! Zbavil sa prebytočných kíl, ktoré ho dlhé roky trápili a navyše, pocítil na sebe veľké zmeny:

  • Nekonečný príval energie - Banány sú bohaté na draslík, vlákninu a iné prospešné látky, ktoré ľudský organizmus takmer ihneď "nakopnú".
  • Zvýšený metabolizmus - Potvrdil mu to lekár na vyšetrení. Voda na lačný žalúdok naštartuje metabolizmus a trávenie.
  • Posilnená imunita - Watanabe si vždy počas zimy či jesene musel prejsť nepríjemnou nádchou, ak nie chrípkou. Tentokrát ho akékoľvek choroby obišli!
  • Lepšie sústredenie a zvýšená pozornosť - Banány obsahujú tryptofán a draslík, ktoré zachovávajú správnu hladinu kyslíka v mozgu. Vďaka tomu sa mladý muž lepšie koncentroval a dokázal sa viac sústrediť.   

Čítajte tiež: Tajný recept nemeckých liečiteľov: Elixír, ktorý si poradí nielen s vysokým krvným tlakom!

2017-03-23 21:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia