Úžasný nápoj, ktorý dá spaľovanie do pohybu: Zbohom brušný tuk!

Podporte chudnutie vhodne zvolenou stravou!
Zdroj: thinkstock.com
2017-07-01 06:00:00

Recept, ktorý by vám pomohol zrýchliť váš metabolizmus a podporili by ste rýchlejšie chudnutie, je viac než vítaný v tomto období, kedy pomaly vystavujeme svoje telo na obdiv. Vedeli ste o tom, že to dokáže jeden obyčajný nápoj?

Stačí len skombinovať určité ingrediencie, ktoré vytvoria silný liek! Ten si poradí nielen s tukovými vankúšikmi, ale tiež očistí vaše telo od všetkých škodlivých toxínov a dokonca podporí zdravie mozgu! Niektorí ľudia, ktorí ho už vyskúšali, mu pripisujú zázračné účinky. Údajne sa im po pravidelnom pití tohto nápoja zlepšil zrak, sluch a pamäť.

Čo je na tom všetko najlepšie, na tento úžasný recept potrebujete len tri zložky, ktoré určite máte doma. Stačí vám chren, citrón a med. Chren je nabitý zdravými výživnými látkami a môže poskytnúť mnoho zdravotných výhod. Navyše, málokto vie, že obsahuje až 10-násobne viac glukozinolátov ako brokolica, ktoré znižujú riziko rakoviny. Ide o látky, ktoré majú ochrannú funkciu a podporia ľudské zdravie. Tieto zlúčeniny majú silné antioxidačné vlastnosti, taktiež priaznivo vplývajú na dutiny a problémy s dýchaním. Taktiež pôsobia ako prírodné antibiotikum proti rôznych typom infekcií v ľudskom tele.

Citróny patria medzi zdravé potraviny, poskytujú mnoho zdravotných výhod. Netreba však zabúdať ani na citrónovú kôru, ktorá obsahuje silnú rastlinnú živinu tangeretín, ktorá, ako bolo preukázané, účinne pôsobí proti mozgovým poruchám ako je Parkinsonova choroba. Toto super zdravé ovocie obsahuje množstvo vitamínu C a ďalších antioxidantov. Zvyšuje a zlepšuje funkciu imunitného systému, ktorý dokáže bojovať proti prechladnutiu, chrípke alebo niektorým infekciám v ľudskom tele.

Ďalšou ingredienciou je med, ktorý je bohatý na flavonoidy a antioxidanty, ktoré znižujú riziko niektorých typov rakoviny a srdcových ochorení. Nájdete v ňom vitamín C, vápnik a železo.

Potrebujete:

  • 125 gramov chrenu
  • 3 citróny (pred použitím je potrebné ich umiestniť do nádoby naplnenej vodou a jednou lyžicou octu po dobu 10 minút, aby sa odstránili pesticídy)
  • 3 lyžice medu

Postup:

Vložte chren do mixéra a dôkladne rozmixujte. Potom, pokrájajte citróny na plátky (s kôrou), odstráňte semienka a pridajte ich do mixéra. Opäť premiešajte. Potom pridajte 3 lyžice medu a opäť premiešajte. Dajte zmes do sklenenej nádoby a uložte do chladničky. Užívajte 1 lyžičku, 2-krát denne po dobu 3 týždňov.

Ak chcete urýchliť proces chudnutia, tento nápoj je jednou z najlepších možností. Nezabúdajte, že najdôležitejšie je zdravé stravovanie a pohyb. Bez neho vám ani ten najlepší spaľovač tukov nepomôže.

Čítajte tiež: Stačí pár krokov a vaše telo sa začne meniť: Sila každodennej prechádzky vyráža dych!

2017-07-01 06:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia