Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najlepší nápoj pre ženy: Elixír, ktorý zabezpečí krásnu postavu, žiarivú pleť a odstránenie celulitídy!

Zabezpečte si krásnu postavu vďaka jednému nápoju.
Zabezpečte si krásnu postavu vďaka jednému nápoju. (Zdroj: profimedia.sk)

Údajne sa o ňom hovorilo už dávnejšie a mnohí ho poznajú. Napriek tomu sa stále nájdu tí, pre ktorých je neznámy. Každá žena by pritom o ňom mala vedieť. Tento nápoj má veľkú silu, postará sa nielen o krásu tela, ale i o zdravie! Predstavujeme vám zázračný elixír.


Čo všetko dokáže?

Všetky ženy by si mali pravidelne pripravovať tento elixír krásy a zdravia. Ide o zázračný nápoj, ktorý urýchli proces chudnutia a pomôže zbaviť vás pliagy - celulitídy. Podporí štíhlu líniu a zároveň sa postará o pevnú a hladkú pokožku. Znie to ako sen, no je to realita. Človek by čakal, že ide o špeciálny nápoj, na ktorého výrobu potrebujete ingrediencie ako špeciálne bylinky, korenie, atď. V skutočnosti je jeho príprava veľmi jednoduchá. Ide o čaj z ľanových semienok.

Ľanové semienka sú vynikajúcim zdrojom zdravých živín, ako sú vitamíny, minerály, mastné kyseliny a vláknina, ktoré regulujú funkcie gastrointestinálneho traktu. Taktiež pomáhajú pri vylučovaní toxínov a škodlivých látok z tela. Znižujú hladinu cukru v krvi a potláčajú chuť do jedla. Aby toho nebolo málo, telo zásobujú lecitínom, ktorý tiež pomôže očistiť črevá. Urýchlia proces spaľovania tukov a pomôžu vám s brušným tukom, ktorý ide tak ťažko dole.

Čaj s ľanovými semienkami sa odporúča aj pre tých, ktorí majú gastritídu, žalúdočné vredy, pyelonefritídu, cystitídu a hemoroidy. Ide o jednoduchý nápoj, ktorý si môžete spraviť v pohodlí domova.


Koniec starého, zaužívaného pravidla v lete: Neriaďte sa ním, inak sa to môže skončiť zle!


Príprava zázračného elixíru

Potrebujete:

  • 1 liter vriacej vody
  • 3 lyžice ľanových semienok

Zalejte vriacou vodou ľanové semienka. Následne nechajte zmes cez noc. Môžete použiť termosku alebo akúkoľvek misku s vekom.

Podľa odborníkov by ste mali vypiť 150 ml tohto nápoja 3-4-krát denne 30 minút pred hlavným jedlom. Uistite sa, že si pripravujete čerstvý nápoj. Konzumujte ho 10 dní a potom si urobte ďalších 10 dní prestávku. Opakujte tento postup až dovtedy, kým nedosiahnete požadované výsledky. Nezabúdajte pritom piť veľa vody!

Odborníci tvrdia, že pravidelná konzumácia tohto čaju spôsobí pružnejšiu a zdravšiu pleť. Pozor však na to, nápoj i napriek mnohým benefitom nie je pre všetkých. Nebezpečný môže byť pre tých, ktorí trpia obličkovými kameňmi či majú problémy s pečeňou.

Čítajte tiež: Neodmietajte sex: Neskutočné, ako sa vám môže vypomstiť celibát!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9