Expresne rýchlo osí driek, ktorý vám budú závidieť: Toto vám spevní bruško už do niekoľkých dní!

Pochváľte sa štíhlym bruškom na kúpalisku vďaka jednoduchému cviku!
Zdroj: thinkstock.com
2015-07-15 12:45:00

Každý deň sa vyhýbate obchodu s nohavicami, ktoré by síce na vás vyzerali skvelo, no až vtedy, ak by sa vám ich podarilo zapnúť? Netrápte sa stále nejakou diétou a radšej sa sústreďte na cvičenie, ktoré váš problém hravo vyrieši za rekordne krátky čas!

Prestaňte už konečne snívať o krásnom štíhlom páse a spevnenom brušku! Každý z vás ho môže mať, stačí vám zmeniť len jediné. Pridajte cvičenie! Existuje totiž jedna špeciálna technika, ktorá sa používa napr. v joge. Je jedinečná v tom, že už v priebehu veľmi krátkej doby (3 týždne) spevní brušné svalstvo, obvod pásu zmenší o niekoľko centimetrov a taktiež vám vyrysuje svaly brušného lisu. Tento cvik sa považuje za hotový zázrak!

Ak chcete dosiahnuť čo najlepšie výsledky, môžete sa cvičeniu venovať častejšie. Optimum je však minimálne 5-krát za týždeň. Nezaberie vám veľa času, potrvá len pár minút. Zo začiatku zrejme budete mať problém s udržaním brušného svalstva v napnutom stave. Nebojte sa! Akonáhle docielite potrebný tonus, budete ku kontrole ich patričného napätia potrebovať ďaleko menšie úsilie, ako keď ste začínali!


Nezahadzujte plavky: Prečo povedať NIE nudapláži vás zaskočí!


Ako cvičiť?

Ste pripravený vydať sa na cestu za plochým bruškom? Ak áno, potrebujete už len vedieť techniku cvičenia:

  • Ľahnite si na chrbát. Ruky majte pozdĺž tela, dlaňami ich môžete zaprieť o stehná (ako je to na obrázku). Nohy pokrčené v kolenách stoja celými chodidlami na podlahe.  Svaly sú uvoľnené. Pomaličky vydychujte, čím tak pľúca zbavujete vzduchu.
  • Po výdychu sú pľúca prázdne. V tomto momente začnite napínať brušné svaly vťahovaním brucha. Nedýchajte. V krajnom bode vťahovania na 10-15 sekúnd úplne znehybnite.
  • Svaly nepovoľujte! Len slabo sa nadýchnite a opäť ich maximálne napnite a vtiahnite bruško. Nedýchajte a znehybnite  na 10-15 sekúnd.
  • Následne vydýchnite, uvoľnite svaly brušného lisu a niekoľkokrát vdychujeme a nadychujeme. Nakoniec brucho znovu vtiahnite na maximum a potom povoľte bez výdychu.  

Čo jesť?

Na hladovku však počas cvičenia zabudnite! Naučte sa jesť pravidelne, každé dve hodiny, v malých dávkach. Nemali by ste zabúdať na kvalitné bielkoviny, ako chudé mäsá z hydiny a rýb, veľa čerstvej zeleniny a ovocia. Povolené sú aj sacharidy, no najlepšie v tmavom celozrnnom pečive. Zeleninové šaláty, grilované alebo varené mäso, biele jogurty bez príchute, cottage syr - to všetko by malo byť súčaťou vášho jedálnička. Na vlastné oči uvidíte, ako vám miznú tukové vankúše!

Čítajte tiež: Najľahšia metóda, ako odhaliť mŕtvicu a zachrániť ľudský život: Takto vyzerá človek pred kolapsom?!

2015-07-15 12:45:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia