Zmenila sa na nepoznanie: Žena schudla desiatky kíl, z jej nového vzhľadu padnete na zadok!

Charlotte
Zdroj: profimedia.sk
2015-05-23 06:00:00

Vôľa a sebazaprenie dokázali z mamičky troch detí Charlotty Cassarovej vydolovať to najlepšie a teraz je ľahšia o neuveriteľných 65 kíl. Ľudia z jej okolia ju teraz nespoznávajú a sú šokovaní, ako vyzerá!

Tri deti, pričom najmladšie sa narodilo iba v decembri 2013. Stotridsať kilogramov a strach, či nechuť vyjsť vôbec z domu. Tak by sa dal opísať život 30-ročnej Charlotte Cassarovej z anglického Southamptonu.

Ako sama priznala, na škole nikdy nepatrila medzi najchudšie dievčatá. Obrat nastal až po tehotenstvách. Najhoršie sa cítila po pôrode svojho najmladšieho potomka.

Strach ju paralizoval 

Charlotte pred pôrodom a aj krátko po ňom nosila oblečenie veľkosti 24, čo je u nás konfekčná veľkosť 52. Nadváha jej spôsobovala nielen zdravotné problémy, ale odrážalo sa to aj na jej duševnej pohode. Či skôr nepohode. Bála sa chodiť von, pretože pomyslenie na cestu domov jej spôsobovalo úzkosti. Bála sa, že bude musieť šliapať po schodoch, bude zadýchaná a že sa opäť spotí. Nepridával tomu ani fakt, že to všetko bude musieť absolvovať s troma deťmi, čo by bola pre ňu ešte väčšia záťaž.


Tento diétny hit vám zmení život: Stačí len pár dní a budete mať mínus päť kíl bez hladovania!


Deti boli motiváciou, prečo schudnúť a dostať sa do formy! Bola nemotorná a nevládala sa s nim hrať, čomu chcela dať rázny koniec. Navyše,  po narodení najmladšej dcérky Finely sa v jej hlave vynárali nepríjemné predstavy o tom, čo sa jej malému drobcovi môže stať, ak by napr. nezvládla cestu po schodoch.

Dva mesiace po pôrode najmladšej dcérky sa rozhodla pre diétny plán. Prihlásila sa do programu, kde lekári pomáhala ľuďom s nadváhou či obezitou. Vyplatilo sa! Pravidelný pitný režim, zdravá strava a pohyb urobili svoje a tu je výsledok!

Nedúfala, že niekedy bude štíhla!

Stravovanie jej dopomohlo ku konfekčnej veľkosť 38, čím dosiahla obdivuhodný výsledok. Charlotta sa nikdy necítila lepšie a nikdy vo svojom živote nedúfala, že by mohla byť jedného dňa štíhla. Jediné čo dnes ľutuje je fakt, že s chudnutím nezačala už skôr.

Schody k jej bytu sa nestali postrachom, boli pomocníkom. Zaradila ich do svojho cvičebného plánu a sama nakoniec zistila, že to nebola až taká hrôza. Dnes už vybehnúť po nich hore nie je žiaden problém!

Čítajte tiež: Leto sa blíži a postava snov nikde: Vyskúšali sme na vlastnej koži, či sa to dá urýchliť!

Fotogaléria

2015-05-23 06:00:00  |  Text: Katka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: dailymail.co.uk, mirror.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia