Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena skončila s pitím dvoch litrov koly: To, čo sa stalo potom, prekvapilo aj ju samotnú!

496 mililitrov koly = 200 kalórií Zobraziť galériu (2)
496 mililitrov koly = 200 kalórií (Zdroj: wisegeek.com )

Dvadsaťosemročná Bozena Lisowiczová z Leedsu sa dokázala zbaviť závislosti na cukre! Zo svojho jedálnička vylúčila sladké jedlá, fastfood a hlavne to, bez čoho si nevedela predstaviť ani jeden deň – kolu. Jej telo na túto zmenu zareagovalo v rekordne krátkom čase!


Keď mala mladá žena „tučné“ obdobie, zvykla na raňajky zjesť misku cereálií, dva syrové sendviče, jeden muffin a plechovku koly. Predstavte si dvojnásobne väčší obed a večeru a bude vám jasné, prečo bojovala so svojou hmotnosťou. Okrem koly neodolala ani pizzi, čokoláde či cestovinám.

Nemala som hlad, ale niečo ma nútilo k tomu, kupovať si jedlo. Nechcela som stráviť ani sekundu svojho času študovaním etikiet a počítaním, koľko cukru a tuku sa vo výrobkoch nachádza," priznala sa Bozena Lisowiczová.

Jedlom proti stresu

Jedlom si liečila zlomené srdce. Dlhšie obdobie bol jej vzťah v troskách a snažila sa ho zo všetkých síl napraviť. Pomáhala si kolou a fastfoodom, čo sa však ukázalo na hmotnosti – vážila 93 kíl. Sústredila sa len na partnera, on bol pre ňu najdôležitejší na svete, no zabúdala pritom na niečo podstatné. Na seba! Ani si neuvedomovala, ako sa postupne každým dňom ničí stále viac a viac.

Brufen 400 utlmí miernu až stredne silnú bolesť ako je bolesť hlavy, chrbta, zubov, menštruačná bolesť, bolesť pri poranení mäkkých tkanív ako je pomliaždenie alebo vyvrtnutie, bolesť pri nachladení bolesť svalov a kĺbov pri chrípke a bolesť po malých operačných výkonoch.

Zachránil ju koniec vzťahu

Že má obezitu si uvedomila až vtedy, keď ju začali bolieť kolená. Musela dokonca podstúpiť operáciu kolien, aby dokázala nosiť svoje objemné telo. Krátko po tom však jej vzťah úplne stroskotal. Aj keď z toho bola Bozena na dne, zachránilo ju to! Tento zlom ju natoľko položil, že začala hladovať. Jednak mala z toho trápenia stiahnutý žalúdok a proste mala pocit, že už v živote nič nemá zmysel, a tak sa vykašľala na jedlo. Po dvoch týždňoch nezdravého chudnutia si povedala, že potrebuje nejakú stratégiu, aby zhadzovala kilá zdravým spôsobom a trvalo!

Bozena za 5 mesiacov schudla neuveriteľných 44 kíl! (Foto: screenshot Youtube.com)
Zobraziť galériu (2)
Bozena za 5 mesiacov schudla neuveriteľných 44 kíl! (Foto: screenshot Youtube.com)  (Zdroj: screenshot Youtube.com)

Rýchla zmena

Sladké jedlá, fastfood i svoji milovanú kolu vylúčila z jedálnička a tiež prestala fajčiť. Vedela, že postupne začne chudnúť, ale že to príde tak rýchlo, to nečakala! Po piatich mesiacoch totiž schudla neuveriteľných 44 kilogramov a z veľkosti oblečenia 46 sa dostala na 38. Dokonca nemala ani vyťahanú kožu! Vraj je to podľa nej vďaka tomu, že sa pravidelne natierala kokosovým maslom, ktorý spevňuje.

Tento rok začala študovať psychológiu.

„Rada by som pomáhala ľuďom, ktorí mali podobný problémy ako ja. Viem, ako sa cítia ľudia s depresiou, ktorí majú samovražedné sklony alebo majú poruchy príjmu potravy," povedala Bozena.

Ako sama tvrdí, momentálne nemá hlad po jedle, ale po vzdelaní a objavovaní nových vecí.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9