Najextrémnejšia premena: Z obéznej ženy je kočka, o ktorú sa bijú nápadníci!

Hazel Dysonová sa hanbila za svoju postavu, nevychádzala von a čas trávila len doma.
Zdroj: profimedia.sk
2014-09-08 21:15:00

Každé dievča sníva o láske. Rovnako o nej snívala aj dvadsaťjedenročná Hazel Dysonová. Dlho ostávala jej túžba len snom. Problémom bola obezita, ktorou trpela. Po piatich rokoch sa mladá žena zmenila na nepoznanie a našla pravú lásku!

Závislá na jedle

Hazel milovala jedlo, čo sa ukázalo na váhe, kde sa ručička zastavila na čísle 140! Kvôli obezite prišla o sebavedomie. Žena kyprejších tvarov si kvôli svojej hmotnosti nevedela nájsť partnera, ktorú by ju miloval. Zatiaľ čo ostatné ženy v jej veku mali za sebou už niekoľko vzťahov, Hazel o tom len snívala. Celé dni sa skrývala medzi štyrimi stenami vo svojom dome a väčšinu času sledovala televíziu a na sociálnej sieti.

Hazel si uvedomila, ako býva neustále unavená a bez nálady. Obezita jej spôsobovala nielen zdravotné problémy, ale aj psychické. Na jednom posedení dokázala zjesť veľkú pizzu a celú čokoládovú tortu, čo ukončila ešte čínskym jedlom! Jej BMI bolo 49,9, čo je dvojnásobok odporúčanej hodnoty v rozmedzí 18,5 - 25.

Naštartovalo ju upozornenie lekára

Rok 2008 bol však pre Hazel zlomovým! Na rutinnej preventívnej prehliadke ju varoval lekár, že musí prevziať kontrolu nad svojou váhou, inak bude potrebovať náhradu bedrového kĺbu. Navyše, trpela syndrómom polycystických vaječníkov (PCOS), teda ochorením, v ktorom sa spoja gény so životným štýlom a s faktormi vonkajšieho prostredia.

Jedného dňa sa pripojila k lokálnej skupine, kde sa prihlásení zaviazali, že schudnú. Svoje rozhodnutie spečatila odhodlaním, že konečne nájde lásku. Zo svojho jedálnička vylúčila všetky nezdravé a kalorické potraviny a nahradila ich ovocím a zeleninou. Prestala sa báť, schudla a svoje rozhodnutie určite neľutuje!

Získala štíhlu postavu i partnera

Po piatich rokoch diéty a cvičenia dosiahla svoj cieľ! K svojim dvadsiatimšiestim narodeninám dostala dva darčeky naraz - mínus 76 kíl a lásku na celý život! Zistila, že je pre opačné pohlavie oveľa zaujímavejšia a príťažlivejšia. Začala si veriť a muži mali o ňu záujem. Nemohla tomu uveriť. Prvýkrát v jej živote sa na ňu ľudia nepozerali s odporom.

Našla si muža, s ktorým sa cíti byť milovaná a šťastná. Už sa za seba nehanbí a nechce sa schovávať. S prejedaním už nadobro skončila, jej chladnička je plná ovocia, zeleniny a iných zdravých potravín.

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Fotogaléria

2014-09-08 21:15:00  |  Text: Pa   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia