Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najsexi pozadie sveta ju dostalo na výslnie: Jen Selter prezradila svoje tajomstvo!

Jennifer Selter sa pýši vypracovaným pozadím. Zobraziť galériu (2)
Jennifer Selter sa pýši vypracovaným pozadím. (Zdroj: Facebook.com)

Obrovskou láskou k fitness nakazila milióny ľudí! Jennifer Selter preslávilo vyformované pozadie, ktoré s radosťou vystavuje takmer na každej fotografii. Muži slintajú, ženy túžia po jej dokonalej postave! Ako sa k nej dopracovala?

Cvičenie miluje

Začalo sa to nevinne jednou fotkou zverejnenou na internete, za ňou nasledovali ďalšie a neskôr videá. Dvadsaťjedenročná Jennifer Selter má dnes 3,4 milióna nasledovníkov na Instagrame a 2,7 miliónov fanúšikov a 666-tisíc priateľov na sociálnej sieti. Mladá žena je dôkazom, že ak človek na sebe maká, dosiahne čo chce. Dnes snáď nie je nikoho, kto by netúžil po dokonalej postave a hlavne pozadí, aké má ona! Nemá pritom žiadne špeciálne vzdelanie, veľa vecí z fitness sa naučila od trénerov v posilňovni, kde kedysi pracovala.

Momentálne sa venuje intenzívne cvičeniu a radí ostatným ľuďom, ako schudnúť či vyformovať si postavu.

Raňajky sú základ

Mladá žena upozorňuje, že raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa. Nikdy na ne nezabudne. V ranných hodinách si zvykne pochutnať na jogurte, ovsenej kaši s ovocím a arašidovým maslom či toastami s vaječnými bielkami. Raňajky doplní ovocím a zeleninou, ktoré naštartujú metabolizmus.

Jennifer Selter je motiváciou pre milióny žien na celom svete! (Foto: Facebook.com)
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Selter je motiváciou pre milióny žien na celom svete! (Foto: Facebook.com)  (Zdroj: Facebook.com)

Čo jedáva poobede?

Na obed si Jennifer dá Caesar šalát, grécky šalát alebo pikantného tuniaka so zeleninou. Posledné jedlo dňa si dopraje najneskôr o siedmej večer, pričom toto pravidlo sa snaží dodržiavať za každých okolností. Tak aspoň nezaťaží svoj žalúdok na noc.

Medzi obedom a večerou si dá proteínovú tyčinku na doplnenie energie a na večeru nejaké cestoviny s grilovaným kuracím mäsom a zeleninou, steak alebo sushi. Ani ona však nepohrdne dobrým dezertom! Uprednostňuje tmavú čokoládu. Na čo nedá Jen dopustiť je pitný režim!

Stačia 4 km chôdze denne

Okrem toho, že pravidelne posilňuje, venuje sa aj chôdzi. Kde môže ide pešo. Podľa Jen Selter stačia aj 4 km denne pešej chôdze na to, aby ste si vytvarovali postavu. Samozrejme, bez zdravého jedálnička to nepôjde.

Výborný cvik na zadok

Účinným cvikom na zadok je podľa nej ten, pri ktorom sa položíte na chrbát a nohy dáte vysoko hore do pravého uhla k vášmu telu. Potom striedavo pokladáte jednu nohu za druhou dolu až na zem tak, aby ste sa nedotkli podlahy.

Ako sama tvrdí, obetavosť, vytrvalosť a tvrdá práca vám môže zabezpečiť vysnívanú postavu!

Pozrite sa na nižšie priložené video, ako Jen cvičí!

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9